Tilbud

Tasker Osprey Talon 33 ltr, rygsæk Rød (Cosmic Red ) | Vandrerygsække

DKK 1014.68 DKK 540.80

Perfekt allround rygsæk til weekendture eller hvis du bare har brug for plads… Osprey Talon 33 er perfekt til weekendture, længere vandreture med en større gruppe (eller familien) og de hverdage, hvor du har brug for lidt ekstra plad…

Varenummer: YRR14.CV614581 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Perfekt allround rygsæk til weekendture eller hvis du bare har brug for plads…
Osprey Talon 33 er perfekt til weekendture, længere vandreture med en større gruppe (eller familien) og de hverdage, hvor du har brug for lidt ekstra plads.
Den velsiddende Talon 33 er opbygget i et funktionelt design og har masser af gode detaljer som du vil sætte pris på dag ud og dag ind.
Hovedrummet på 33 liter rummer det meste og indholdet er nemt tilgængeligt via den store åbning i toppen.
I tillæg til hovedrummet er der en rummelig toplomme, der er perfekt til det du gerne vil kunne komme til nemt og hurtigt. F.eks. hue / handsker i vinterhalvåret og solhat og solcreme om sommeren.
Indvendigt er der en lille ekstra lynlåslomme, der perfekt holder styr på småting som opladeren til din laptop, Moleskins lommebogen, skriveredskaber osv.
På fronten er Talon 33 forsynet med en stor PowerMesh lomme, der er suveræn til en ekstra trøje, vådt træningstøj eller de ekstra indkøb du ikke kan mase ned i rygsækken.
Yderligere er der to gode sidelommer – der er ideelle til en Nalgene eller huer / handsker og to lynlåselommer på hoftebæltet plus en lille lomme på den ene skulderrem – perfekte opbevaringssteder til snacks, GPS og andet, der gerne skal være lige ved hånden.
God bærekomfort.
Takket være et godt og gennemarbejdet bæresystem sidder Talon suverænt på ryggen og skulderstropperne kan tilmed vha. velcrojustering tilpasses i højden, så rygsækken passer præcist til dig. Når du giver den gas og har brug for at rygsækken sidder helt, kan du spænde den ekstra tæt til med brystremmen og de to topstrammere øverst på skulderremmen.
Ventilationen sikres med Osprey’s AirScape-system, der lader luften cirkulere mellem din ryg og rygsækken.
Gode detaljer til vandreturen
Bruger du din Talon på vandretur i bjergene. bliver du lynhurtigt glad for ” "Stow-on-the-Go" system, der gør det nemt hurtigt at få fat i vandrestavene eller stuve dem væk, når der ikke er brug for dem uden, at du skal stoppe op og have rygsækken af. Genialt, hvis du bruger rygsækken, hvor terrænet ofte skifter…
Til alle former for aktivt brug vil du sætte pris på den eksterne lomme til drikkesystemet, der sikrer at du hurtigt kan få væske, når du er på farten.
Alt i alt er Talon 33 en gennemarbejdet allround rygsæk, der hurtigt bliver din gode følgesvend til alle former for weekendtur.
Tip:
Du kan med fordel investere i et Asivik regnovertræk til din Talon 33 rygsæk. Så er du sikker på, at skiftetøj m.m. ligger tørt og godt uanset vejret.
Detaljer:
AirScape ryg-system med ventilation
Justerbar ryglængde
Brystspænde med fløjte
Sidelommer i mesh med justerbar rem (InsideOut)
Frontlomme i stretch-materiale
Lommer på hoftebæltet
Stow-on-the-Go system til vandrestave
Mulighed for montering af cykellygte
Lomme til drikkesystem
Kompressionsstropper i siderne
Remme til isøkser
Vægt: 0,85 kg
Materiale: 100 % genanvendt og Bluesign certificeret Robin-nylon
Farve: Rød (Cosmic Red )

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Osprey Talon 33 ltr, rygsæk Rød (Cosmic Red ) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: