Tilbud

Tasker Osprey Talon 22 ltr, rygsæk Blå (Ceramic Blue) | Vandrerygsække

DKK 919.36 DKK 581.36

Osprey Talon 22 den perfekt allround rygsæk Ospreys ikoniske Talon 22 er tæt på den ideelle allround rygsæk og størrelsen på den velsiddende og funktionelle rygsæk gør den…

Varenummer: YRR14.CV614578 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Osprey Talon 22 den perfekt allround rygsæk
Ospreys ikoniske Talon 22 er tæt på den ideelle allround rygsæk og størrelsen på den velsiddende og funktionelle rygsæk gør den velegnet til både hverdags-, tur- og rejsebrug.
Talon 22 er opbygget i et funktionelt design og har masser af gode detaljer som du vil sætte pris på dag ud og dag ind.
Hovedrummet på 22 liter rummer det meste og indholdet er nemt tilgængeligt via den store hestesko formede lynlås åbning. Indvendigt er der en lille ekstra lynlåslomme, der perfekt holder styr på småting som opladeren til din laptop, Moleskins lommebogen, skriveredskaber osv.
I tillæg til hovedrummet er der en nemt tilgængelige toplomme, der er perfekt til nøgler, mobil o.a. du gerne vil kunne komme til nemt og hurtigt.
På fronten er Talon forsynet med en stor PowerMesh lomme, der er suveræn til en ekstra trøje, vådt træningstøj eller de ekstra indkøb du ikke kan mase ned i rygsækken.
Yderligere er der to gode sidelommer – der er ideelle til en Nalgene drikkedunk eller huer / handsker. Der er to lynlåselommer på hoftebæltet plus en lille lomme på den ene skulderrem – perfekte opbevaringssteder til snacks, GPS og andet, der gerne skal være lige ved hånden.
God bærekomfort.
Takket være et godt og gennemarbejdet bæresystem sidder Talon suverænt på ryggen og skulderstropperne kan tilmed vha. velcrojustering tilpasses i højden, så rygsækken passer præcist til dig. Når du giver den gas og har brug for at rygsækken sidder helt, kan du spænde den ekstra tæt til med brystremmen og de top topstrammere øverst på skulderremmen.
Ventilationen sikres med Osprey’s AirScape-system, der lader luften cirkulere mellem din ryg og rygsækken.
Gode detaljer til cykling og vandring
Dig, der bruger rygsækken til cykelbrug, vil sætte pris på LidLock-systemet, der gør det nemt at fæstne din cykelhjelm på fronten af rygsækken, så du ubesværet kan have den med rundt i byen. Derudover er der mulighed for at fæste en cykellygte på rygsækken, så din lygte altid er synlig, når du cykler
Bruger du din Talon på vandretur i bjergene, bliver du lynhurtigt glad for ” "Stow-on-the-Go" system, der gør det nemt hurtigt at få fat i vandrestavene eller stuve dem væk, når der ikke er brug for dem, uden at du skal stoppe op og have rygsækken af. Genialt, hvis du bruger rygsækken til Trailkonkurrence eller hvis terrænet ofte skifter…
Til alle former for aktivt brug vil du sætte pris på den eksterne lomme til drikkesystemet, der sikrer at du hurtigt kan få væske, når du er på farten.
Alt i alt er Talon 22 en let og alsidig allround rygsæk, der hurtigt bliver din gode følgesvend både i hverdagen og på alle dine kortere ture.
Tip:
Du kan med fordel investere i et Asivik regnovertræk til din Talon 22 rygsæk. Så er du sikker på, at skiftetøj m.m. ligger tørt og godt uanset vejret.
Detaljer:
AirScape-rygsystem med ventilation
Velsiddende hoftebælte og skulderremme
Justerbar ryglængde
Brystspænde med fløjte
Sidelommer i mesh med justerbar rem (InsideOut)
Frontlomme i strækbart PowerMesh
LidLock-fæste til cykelhjelm
Lommer på hoftebælte
Stow-on-the-Go system til vandrestave
Mulighed for montering af baglygte til cykelbrug
Lomme til drikkesystem
Kompressionsstropper i siderne
Rem til isøkse
Størrelse og vægt: S/M (20L): 0,64 kg, M/L (22L): 0,68 kg
Materiale: 100 % genanvendt og Bluesign certificeret Robin-nylon
Farve: Blå (Ceramic Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Osprey Talon 22 ltr, rygsæk Blå (Ceramic Blue) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: