Tilbud

Tasker Osprey Talon 11 ltr., rygsæk Rød (Cosmic Red) | Løberygsække

DKK 1264.12 DKK 581.36

Velsiddende Osprey rygsæk – perfekt til løb, MTB m.m. Den velsiddende Talon 11 er perfekt til de ture, hvor du kun skal medbrin…

Varenummer: YRR14.CV614642 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Velsiddende Osprey rygsæk – perfekt til løb, MTB m.m.
Den velsiddende Talon 11 er perfekt til de ture, hvor du kun skal medbringe det mest nødvendige som en let regnjakke, en skiftetrøje, et par energibarer og vand osv.
Dette gør Talon 11 til den perfekte følgesvend til højintensive aktivtieter som MTB, langrend, løb eller som en velsiddende vandrerygsæk til en enkelt dag på tur.
På varme sommerdage giver Osprey’s AirScape-system god ventilation. Rygsækken har BioStretch hoftebælte og remme, der sikrer, at rygsækken følger kroppen under aktivitet og sidder tæt ind til ryggen. Hoftebæltet har to lynlåslommer i strækbar mesh og på den ene skulderstrop er der yderligere en lomme i mesh.
Talon 11 er forberedt til drikkesystem, så du hurtigt kan få væske, når du er på farten. På fronten er en elastik til nem fastgørelse af en let overtræksjakke, så den er lige ved hånden i pausen eller hvis vejret pludseigt slår om. Yderligere har Talon 11 på skulderstropperne "Stow-on-the-Go" system, der gør det nemt hurtigt at få fat i vandrestavene eller stuve dem væk, når der ikke er brug for dem uden, at du skal stoppe op og have rygsækken af. Genialt, hvis du bruger rygsækken til Trailkonkurrence eller hvis terrænet ofte skifter…
Dig, der bruger rygsækken til cykelbrug, vil sætte pris på LidLock-systemet, der gør det nemt at fæstne din cykelhjelm på fronten af rygsækken, så du ubesværet kan have den med rundt i byen.
Bemærk også de små detaljer, som mulighed for at fæste en cykellygte på rygsækken, så din lygte altid er synlig samt den nemt tilgængelige toplomme, der er perfekt til nøgler, mobil o.a. du gerne vil kunne komme til nemt og hurtigt.
Tip:
Du kan med fordel investere i et Asivik regnovertræk til din Talon 11 rygsæk. Så er du sikker på, at skiftetøj m.m. ligger tørt og godt uanset vejret.
Detaljer:
AirScape-rygsystem med ventilation
BioStretch hoftebælte og skulderremme
Brystspænde med fløjte
Stow-on-the-Go system til vandrestave
Lomme i strækbart materiale på skulderrem
Elastik på front til en jakke el. lign.
LidLock-fæste til cykelhjelm
Lommer på hoftebælte
Mulighed for montering af cykellygte
Lomme til drikkesystem
Rem til isøkse
Mål i cm: H:50 x B:22 x D:18
Vægt: 0,65 kg (str. M/L)
Farve: Rød (Cosmic Red)
Materiale: 100 % genanvendt og Bluesign certificeret Robin-nylon

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Osprey Talon 11 ltr., rygsæk Rød (Cosmic Red) | Løberygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: