Tilbud

Tasker Osprey Kestrel 58 ltr vandrerygsæk, herre | Backpacker Rygsække

DKK 1189.76 DKK 547.56

Let og velsiddende vandrerygsæk Osprey Kestrel 58 en velsiddende og let vandrerygsæk med et godt ventilereret bæresystem. Kestrel har en kapacitet på 58 lt…

Varenummer: YRR14.CV614632 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Let og velsiddende vandrerygsæk
Osprey Kestrel 58 en velsiddende og let vandrerygsæk med et godt ventilereret bæresystem. Kestrel har en kapacitet på 58 ltr. og laster uden problemer 15 – 18 kg, hvilket gør rygsækken perfekt til Caminoen, hytte til hytte vandring på klassiske langdistanceruter som GR 20 eller rundt om Mont Blanc, sommervandring på 3-7 dage og tilsvarende, hvor du gerne vil gå let, men alligevel er nødt til at medbringe det meste overnatningsgrej, personlige udstyr og mad til hele turen.
God bærekomfort
Kestrel 58 er opbygget med et godt og stabilt bæresystem og forsynet med Ospreys AirScape rygpanel, der lader luften cirkulere mellem din ryg og rygsækken, så du får en god ventilation, når du går om sommeren og i varme områder.
Bæresystemet kan tilpasses præcist til din ryglængde og følger kroppens bevægelser, så du stadig har bedst mulig balance, når du vandrer i svært terræn.
Systemet er bygget op med en stabil ramme i aluminium og glasfiber, der er integreret med en ryg i 3D EVA. De to elementer giver tilsammen en super støtte, stabilitet og bærekomfort, når du bevæger dig gennem terrænet.
I tillæg til den stabile ryg har Kestrel et kraftigt og stabilt hoftebælte, der virkeligt sidder godt og bærer meget vægt og dermed aflaster ryggen.
Styr på tingene
Kestrel har et godt hovedrum på 58 ltr., der giver plads til det meste. Hovedrummet kan opdeles i to, hvilket er en fordel, hvis du vil have et bedre overblik over indholdet eller bruges som et stort rum, hvilket er en fordel, hvis du vil udnytte pladsen i rygsækken maksimalt.
Du kommer nemt til indholdet da rygsækkens topåbning både er suppleret af en solid U-formet lynlås i front, der lader dig åbne hele fronten op, så du får et godt overblik over indholdet og en stor U-formet lynlås i bunden, der gør det nemt at komme til soveposen, som ideelt set pakkes i bunden af rygsækken, så du får den bedst mulige vægtfordeling.
Du kommer nemt til indholdet via rygsækkens topåbning både er af en stor U-formet lynlås i bunden, der gør det nemt at komme til soveposen, der ideelt set pakkes i bunden af rygsækken, så du får den bedst mulige vægtfordeling.
Udover hovedrummet har Kestrel flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det, du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
Det er værd at fremhæve den store pak-lomme på fronten. Perfekt til en ekstra trøje, regnjakken eller stolen til pausen. De to store sidelommer i strækbart mesh er ideelle til en Nalgene drikkedunk, et GSI-termokrus eller en lille termoflaske.
Læg dertil yderligere en mængde gode og funktionelle detaljer som lomme til væskesystem, nemt tilgængeligt regnovertræk, nem mulighed for på spænding af vandrestave og du får en virkelig funktionel rygsæk, der er perfekt til de vandreture, hvor du gerne vil gå let, men alligevel har brug for at medbringe telt, mad m.m.
Detaljer:
Rygsæk til let vandring, backpacker og interrail
AirScape-rygstykke, der sidder tæt til ryggen, men stadig sørger for udmærket ventilation
Regnslag inkluderet
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Todelt hovedrum med lynlåsadgang i bunden
Elastik-sidelommer
Stor lomme på fronten
Lynlåslommer på hoftebæltet
Forberedt til drikkesystem
Kompressionsremme på siderne
Fæstemulighed for isøkser
"Stow-on-the-Go"-fæste til vandrestave på venstre skulderrem
Justerbar ryglængde
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Daisy chains giver fæstemuligheder på ydersiden af tasken
Lynlåslomme i toplåget
Volumen: S/M: 56 liter, M/L: 58 liter
Vægt: S/M: 1700 g, M/L: 1760 g
Farve. Grøn (Bonsai Green )
Materialer:
210×630 Denier Nylon Dobby

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Osprey Kestrel 58 ltr vandrerygsæk, herre | Backpacker Rygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: