Tilbud

Tasker Osprey Hikelite 26 ltr. rygsæk Rød (Sangia Red) | Vandrerygsække

DKK 1264.12 DKK 581.36

Let og funktionel dagtursrygsæk Osprey Hikelite 26 er den ideelle kombination af high-performance funktioner, slids…

Varenummer: YRR14.CV614589 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Let og funktionel dagtursrygsæk
Osprey Hikelite 26 er den ideelle kombination af high-performance funktioner, slidstærke materialer og value-for-money, hvilket gør den til et oplagte valg til alle former for vandretur.
Samtidig er rygsækken udstyret med alt, du behøver til en dagsvandring. Hikelite 26 har AirSpeed rygpanel i mesh, der hjælper med at holde dig afkølet og komfortabel, når du er ude og vandre. Samtidig holder et aftageligt webbing hoftebælte og en justerbar strop over brystet rygsækken på plads.
Rygsækken er forsynet med et integreret og aftageligt regnovertræk, der nemt kan gemmes væk, når solen skinner, og findes hurtigt frem igen, når himlen åbner sig.
Dette gør rygsækken til den ideelle dagstursrygsæk til vejret i bjergene, der hurtigt kan skifte fra høj sol til blæst og regn.
Praktisk opbevaring af vand, vandrestave og værdier
Hikelite 26 er kompatibel med alle drikkesystemer og forsynet med to PowerMesh-lommer på siden, der nemt rummer en 1 liters vandflaske. Så du kan medbringe rigeligt med væske til varme dage og det bliver altså intet problem at holde væskebalancen ved lige, mens du går.
Skal du af med vandrestavene for at orientere dig på kortet eller tage billeder af den skønne natur, fungerer rygsækkens øvre kompressionsstropper også til at holde godt styr på vandrestavene.
Den 26 liters rygsæk er i toppen udstyret med en praktisk lomme, der fungerer perfekt til opbevaring af dine nøgler, snacks og solbriller.
På forsiden af Hikelite 26 er der en stor, strækbar lomme, der nemt kan rumme en tynd dunjakke, som du kan finde frem i de stillestående pauser – en fed funktion, du ikke finder på Hikelite 26’s 18 liters lillebror.
Detaljer:
Let og funktionel rygsæk til dagtursbrug
Aftageligt regnovertræk
AirSpeed rygpanel
Kompatibel med Osprey Hydraulics vandsystemer
Vandrestave-holder
Strækbar lomme på forsiden
Materiale 100D nylon
Volumen: 26 liter
Mål i cm: 48 x 28 x 28
Vægt: 740 gram
Farve: Rød (Sangia Red)
Materiale:
100D nylon

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Osprey Hikelite 26 ltr. rygsæk Rød (Sangia Red) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: