Tilbud

Tasker Osprey Aether 65 ltr. vandrerygsæk Grøn (Mustard Green) | Vandrerygsække

DKK 908.54 DKK 574.60

Velsiddende Osprey rygsæk til ugelange vandreture og grejintense weekender Osprey Aether 65 er velsiddende rygsæk med justerbar ryglængde o…

Varenummer: YRR14.CV614610 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Velsiddende Osprey rygsæk til ugelange vandreture og grejintense weekender
Osprey Aether 65 er velsiddende rygsæk med justerbar ryglængde og et stabilt hoftebælte, der virkeligt tager fra og aflaster. Rygsækken er et oplagt valg til både ugelange vandreture og de gearintense weekendture, hvor du virkeligt har fyldt rygsækken op til en tur i det fri med masser af forkælelse og fedt grej…
Velsiddende og ventileret bæresystem
Aether 65 er opbygget med Ospreys Custom Fit-On-The-Fly hoftebælte og skulderstropper og fuldt justerbart bæresystem, så du får en rygsæk, der sidder perfekt, giver super støtte og fordeler vægten godt og effektivt.
På vandreture i de varme sommermåneder vil du sætte ekstra meget pris på AirScape ventilationsteknologien, der betyder, at hele bæresystemet – også hoftebæltet er fuldt ventileret. AirScape minder mest af alt om et stormasket net i skum, der er spændt ud over en ramme. Det betyder, at rygsækken sig former efter din krop og fordeler vægten jævnt, samtidig med at du får luft til kroppen.
Hold styr på dit grej
Aether 65 giver dig gode muligheder for at opdele dit udstyr, så du får et godt overblik og nemt og hurtigt kan finde det, du har brug for.
Udover at du har nem adgang til det store hovedrum fra toppen, kan du også gennem den J-formet lynlås i fronten hurtigt få adgang til dine ting uden at åbne fra toppen først.
Der er også separat rum og adgang til soveposen i bunden af rygsækken, en stor toplomme til f.eks. regntøjet, lommer i hoftebæltet til snacks el.lign., på fronten en stor paklomme så du hurtigt kan komme af med den ekstra trøje og to gode sidelommer i strækbart mesh, der er perfekt i størrelsen til en Nalgene drikkedunke eller en termoflaske.
Alt i alt giver de mange gode lommer dig et godt overblik over dit turgrej undervejs og gør det samtidig hurtigt og nemt at pakke rygsækken effektivt og overskueligt.
Andre gode detaljer, der er værd at bemærke er:
Lommen til drikkesystemet, der findes inde i rygsækken og er nemt at komme til. Regnslaget i toppen, der hurtigt kan trækkes udover rygsækken, hvis vejret slår om og du bliver ramt af regn undervejs.
Stow-on-the-Go-systemet i siden, hvor hurtigt og nemt kan sætte dine vandrestave fast, når du ikke bruger dem. En kæmpefordel, hvis du går i varieret terræn, hvor du skiftevis har brug for stave og i perioder, gerne vil spænde dem fast på rygsækken.
Alt i alt er Osprey Aether 65 en god og gennemarbejdet rygsæk, du vil elske til både weekendture og vandreture på 5-7 dage.
Detaljer:
Velsiddende vandrerygsæk på 65 ltr.
Regnslag
Fit-On-The-Fly hoftebælte
Fuld justerbar og ventilerende AirScape ryg
J-formet lynlås i front
Stor låglomme med keyclip
Frontlomme i stretch-materiale
Sidelommer i mesh med justerbar rem
Lomme til drikkesystem f.eks. Source Widepac
Lommer på begge sider af hoftebælte
Stow-on-the-Go system til vandrestavene
Brystspænde med fløjte
Mulighed for ruminddeling til sovepose
Forstærket bund
Vægt: 2200 gram
Materiale: 420D Tenacity Bluesign nylon
Farve: Grøn (Mustard Green)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Osprey Aether 65 ltr. vandrerygsæk Grøn (Mustard Green) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: