Tilbud

Tasker Osprey Ace 50 børne- / juniorrygsæk Blue Hills | Børnerygsække

DKK 1216.80 DKK 493.48

God juniorrygsæk til alle slags eventyr Med Ace 50 fra Osprey, er der ingen undskyldning for ikke at komme ud på tur. Denne juniorrygsæk har alt, hvad der skal bruges til en spejder- eller vandretur med familien. Ace har de samme gode ege…

Varenummer: YRR14.CV614653 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

God juniorrygsæk til alle slags eventyr
Med Ace 50 fra Osprey, er der ingen undskyldning for ikke at komme ud på tur. Denne juniorrygsæk har alt, hvad der skal bruges til en spejder- eller vandretur med familien.
Ace har de samme gode egenskaber som du kender fra Ospreys rygsække til voksne, men er tilpasset den smallere og kortere ryg hos børn.
Gode Justeringsmuligheder lade rygsækken vokse med junior
Ace er opbygget med justerbart AirScape bæresystem, der giver mulighed for løbende at tilpasse ryglængden. Yderligere er der mulighed for tilpasning af hoftebæltet.
De gode justeringsmuligheder er smarte detaljer både i forhold at lade rygsækken vokse med junior og flere forskellige børn i husstanden mulighed for at bruge rygsækken. Yderligere har AirScape bæresystemet den fordel, at det – grundet de mange gode ventilationskanaler – gør rygsækken behagelig at bære på varme dage.
Gode detaljer
Skal turen hurtigt gå videre og rygsækken hurtigt pakkes, sikrer den udvendige ramme samt en intern kompressionsstrop, at Ace holder sin form.
Toplåget er aftageligt og kan bruges som mindre turtaske. Eks. til en ekstra trøje, bog og skriveredskaber eller madpakke og en lille termoflaske.
Sidelommerne i mesh giver mulighed for at have en vandflaske lige ved hånden. Der er også mulighed for at have et drikkesystem inde i rygsækken. I siden har kompressionsstropper, der hjælper med til at få vægten tæt ind til ryggen.
Skulle vejret vise sig fra sin våde side, kan indholdet hurtigt beskyttes vha. det medfølgende regnslag. Regnslaget har reflekslogo, der gør barnet synligere i trafikken.
På fronten er en lomme i strækbart mesh, her er plads til regnjakken, der hurtigt kan tages frem, når regnen begynder at falde.
Ace 50 er en god rygsæk, når dit barn skal på tur. Med flere justeringsmuligheder, sikres en god pasform, der sikrer, at Ace sidder perfekt på børn. Ace 50 passer til alderen 10-16 år.
Detaljer:
Aldersgruppe: ca. 10-16 år
Justerbart AirScape rygsystem med mesh-skum, der giver mulighed for ventilation
Brystspænde med fløjte
Rummelig adgang i toppen
Frontlomme i stretch
Aftageligt toplåg med to lommer
To lynlåslommer på hoftebælte
Regnslag (aftageligt)
Separat rum til sovepose (adgang fra bunden)
Fit-on-the-Fly-hoftebælte, der kan justeres på farten
Indvendig kompressionstrop i toppen
Indvendig lomme til drikkesystem
Let udvendig ramme, der sikrer rygsækkens form
Aftagelige soveposestropper
Kompressionsstropper i siderne
Sidelommer i strækbart mesh
Vægt: 1,34 kg
Mål i cm: 67 x 33 x 30
Farve: Blue Hills

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Osprey Ace 50 børne- / juniorrygsæk Blue Hills | Børnerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: