Tilbud

Tasker Gregory Paragon 58 ltr. vandrerygsæk Blå (Graphite Blue) | Vandrerygsække

DKK 1228.29 DKK 540.80

Let og velsiddende vandrerygsæk Gregory Paragon 58 en velsiddende og let vandrerygsæk med justerbart bæresystem. Paragon har en kapacitet på 58 ltr og laster uden problemer op til 23 kg, hvilket gør ry…

Varenummer: YRR14.CV614595 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Let og velsiddende vandrerygsæk
Gregory Paragon 58 en velsiddende og let vandrerygsæk med justerbart bæresystem. Paragon har en kapacitet på 58 ltr og laster uden problemer op til 23 kg, hvilket gør rygsækken perfekt til det meste og et godt valg til sommervandring på 3-7 dage med fuld oppakning, hytte til hytte vandring rundt om Mont Blanc, shelterture og tilsvarende, hvor du gerne vil gå let, men alligevel er nødt til at medbringe det meste overnatningsgrej, personlige udstyr og mad til hele turen.
God bærekomfort
Paragon er opbygget med Gregorys justerbare FreeFloat Dynamic bæresystem, der kan tilpasses præcist til din ryglængde og følger kroppens bevægelser, så du stadig har bedst mulig balance, når du vandrer i svært terræn.
Systemet er bygget op med en stabil ramme i aluminium og glasfiber, der er integreret med en ryg i 3D EVA. De to elementer giver tilsammen en super støtte, stabilitet og bærekomfort, når du bevæger dig gennem terrænet.
I tillæg til den stabile ryg har Paragon et kraftigt 3D formet hoftebælte, der virkeligt sidder godt og bærer meget vægt og dermed aflaster ryggen. En super feature ved hoftebæltet er, at det kan bevæge sig uafhængigt af rygsækken, hvilket medvirker til, at dit tyngdepunkt altid er i balance, hvilket er en kæmpefordel i ujævnt fjeldterræn.
Styr på tingene
Paragon har et godt hovedrum på 58 ltr., der giver plads til det meste. Hovedrummet kan opdeles i to, hvilket er en fordel, hvis du vil have et bedre overblik over indholdet eller bruges som et stort rum, hvilket er en fordel, hvis du vil udnytte pladsen i rygsækken maksimalt.
Du kommer nemt til indholdet da rygsækkens topåbning både er suppleret af en lynlås i siden af rygsæk og en stor U-formet lynlås i bunden, der gør det nemt at komme til soveposen, der ideelt set pakkes i bunden af rygsækken, så du får den bedst mulige vægtfordeling.
Udover hovedrummet har Paragon flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det, du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
Det er værd at fremhæve den store pak-lomme på fronten. Perfekt til en ekstra trøje, regnjakken eller stolen til pausen. De to store sidelommer i strækbart mesh er ideelle til en Nalgene drikkedunk, et GSI-termokrus eller en lille termoflaske.
På toppen af rygsækken er der mulighed for nemt at spænde et solpanel fast, så du altid har din uundværlige elektronik fuldt opladet
Læg dertil yderligere en mængde gode og funktionelle detaljer som lomme til væskesystem, nemt tilgængeligt regnovertræk, nem mulighed for på spænding af vandrestave og du får en virkelig funktionel rygsæk, der er perfekt til de vandreture, hvor du gerne vil gå let, men alligevel har brug for at medbringe telt, mad m.m.
Detaljer:
FreeFloat justerbart bæresystem
3D præformet skulderremme og hoftebælte med ”LifeSpan” EVA Skum
Velsiddende og fleksibelt 3D hoftebælte
Indvendig aluminums ramme
Opbevaringslomme på undersiden af låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden
Særskilt adgang til soveposen
Lynlås i siden
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Source Widepack drikkesystem
Vandrestave spændes nemt på rygsækken
Anbefalet lasteevne: 22,9 kg.
Vægt: 1620 gram
Volumen: 58 ltr.
Materiale: 100D nylon og 210D nylon
Materiale bund: 210D Nylon
Farve: Blå (Graphite Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Paragon 58 ltr. vandrerygsæk Blå (Graphite Blue) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: