Tilbud

Tasker Gregory Nano Switch Sling Bag 3,5 ltr. Blå (Icon Teal) | Hverdagsrygsække

DKK 497.54 DKK 317.72

Velsiddende og komfortabel rygsæk / skuldertaske – perfekt til hverdag – og rejsebrug Gregory Nano Switch Sling er en fiks lille rygsæk / cross…

Varenummer: YRR14.CV614554 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Velsiddende og komfortabel rygsæk / skuldertaske – perfekt til hverdag – og rejsebrug
Gregory Nano Switch Sling er en fiks lille rygsæk / crossover / skuldertaske, du nemt kan slynge over skulderen. Den er perfekt til de dage, hvor en bæltetaske er for lidt og din vanlige hverdagsrygsæk for meget…
Den velsiddende Nano Switch Sling har en volumen på 3,5 ltr. hvilket er den ideelle størrelse til en dag, hvor du kun skal medbringe det mest nødvendige.
Den er opbygget med et større hovedrum, der har god plads til nødvendige småting som f.eks. pung, en lille vandflaske, Kleenx m.m.
Tasken har yderligere en lille ekstra og nemt tilgængelig lynlåslomme, der er perfekt til din telefon, så du kan komme til den nemt og hurtigt. En smart lille detalje er den indvendige organiser til f.eks. notesbog og den lille key clip, der sikrer at dine nøgler er lige ved hånden.
På bærestroppen er Nano Switch forsynet med en lomme, der er genial til småting som AirPods, rejsekort og andre uundværlig småting til en travl hverdag,
Nano Switch Sling sidder virkeligt godt og bekvemt på ryggen og det bløde og åndbare mesh på ryggen og skulderstroppen bidrager yderligere til komforten.
Skal du hurtigt til indholdet, gør designet med den asymmetriske bærestrop, det nemt og hurtigt at trække tasken rundt på maven, så du hurtigt og nemt kan tilgå indholdet via lynlås, der er strategisk placeret på fronten – f.eks. hvis du skal finde et bykort eller en guidebog frem.
Nano Switch er fremstillet i 210D Honeycomb nylon, der er en let og enormt slidstærk:
Alt i alt er Gregory Nano Switch Sling Bag perfekt til alle dine daglige nødvendigheder og kombinerer komforten fra en rygsæk med ”conviencen” fra en skuldertaske.
Detaljer:
Slidstærk og praktisk Sling Bag
2 nemt tilgængelige rum giver præcis den plads, du har brug for til uundværlige småting og gør tasken perfekt til både hverdag og rejsebrug
Ergonomisk designet skulderrem, sikrer at tasken sidder godt og tæt til kroppen
Blødt og superåndbart mesh på rygpanel og skulderstrop
Praktisk lomme foran på skulderstroppen
Vægt: 286 gram
Farve: Blå (Icon Teal)
Materiale:
Yderstof: 210 denier HoneyComb Cryptorip Nylon
Linning: 135 denier 40% genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Nano Switch Sling Bag 3,5 ltr. Blå (Icon Teal) | Hverdagsrygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: