Tilbud

Tasker Gregory Maya 40 ltr. rygsæk, dame Grå (Mercury Grey) | Vandrerygsække

DKK 1091.74 DKK 581.36

Velsiddende damerygsæk til weekendbrug og længere dagsture Gregory Maya 40 er en velsiddende rygsæk til kvinder. Den har en kapacitet på 40 ltr. og en anbefalet lasteevne på op til 16 kg, hvilket gør den perfekt til weekendture, længere dagsture med en stør…

Varenummer: YRR14.CV614592 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Velsiddende damerygsæk til weekendbrug og længere dagsture
Gregory Maya 40 er en velsiddende rygsæk til kvinder. Den har en kapacitet på 40 ltr. og en anbefalet lasteevne på op til 16 kg, hvilket gør den perfekt til weekendture, længere dagsture med en større gruppe, skovture med alt til hele familien og de hverdage, hvor du har brug for ekstra plads til indkøb osv.
Den velsiddende Maya 40 er opbygget i et funktionelt design og har masser af gode detaljer som du vil sætte pris på dag ud og dag ind.
Hovedrummet på 40 liter rummer det meste. Du kan både fylde rygsækken via åbningen i toppen og få et et hurtigt overblik og komme nemt til indholdet via den U-formede lynlåsåbning i fronten.
I tillæg til hovedrummet er der en rummelig toplomme, der er perfekt til det du gerne vil kunne komme til nemt og hurtigt. F.eks. hue / handsker i vinterhalvåret og solhat og solcreme om sommeren.
På fronten er Maya 40 forsynet med en stor paklomme i strækbart mesh, der er suveræn til en ekstra trøje, vådt træningstøj eller badetøj og håndklæde efter strandturen.
Yderligere er der to gode sidelommer – der er ideelle til en Nalgene eller huer / handsker og to store lynlåselommer på hoftebæltet plus en lille foret lomme på den ene skulderrem – perfekte opbevaringssteder til snacks, solcreme, solbriller og andet, der gerne skal være lige ved hånden.
God bærekomfort og bæresystem til kvinder
Takket være et godt og gennemarbejdet bæresystem, der er specielt tilpasset til kvinder, sidder Maya suverænt på ryggen og ryglængden kan tilmed vha. velcrojustering tilpasses i højden, så rygsækken passer præcist til dig. Når du giver den gas og har brug for at rygsækken sidder helt, kan du spænde den ekstra tæt til med brystremmen og de to topstrammere øverst på skulderremmen.
Gode detaljer til vandreturen
Bruger du Maya 40 på vandretur i bjergene. bliver du lynhurtigt glad for muligehden for at spænde dine vandrestave fast på rygsækken, når der ikke er brug for dem. Genialt, hvis du bruger rygsækken, hvor terrænet ofte skifter….
Til alle former for aktivt brug vil du sætte pris på lommen til drikkesystemet, der sikrer at du hurtigt kan få væske, når du er på farten.
Alt i alt er Maya 40 en gennemarbejdet allround rygsæk, der hurtigt bliver din gode følgesvend til alle former for weekendtur, dagsture i skoven og bjergene og det hverdagsbrug, hvor du bare har brug for lidt ekstra plads.
Detaljer:
Bæresystem tilpasset kvinder
Intern aluminums ramme
BioSync flexible suspension system
Toplåg
Stor U-formet lynlås i fronten
Opbevaringslomme på undersiden af låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Source Widepack drikkesystem
Anbefalet lasteevne: 15,9 kg.
Vægt: 1200 gram
Volumen: 40 ltr.
Farve: Grå (Mercury Grey)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Maya 40 ltr. rygsæk, dame Grå (Mercury Grey) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: