Tilbud

Tasker Gregory Juno 24 ltr. rygsæk Blå (Vintage Blue) | Hverdagsrygsække

DKK 1206.66 DKK 581.36

Gennemarbejdet og velsiddende rygsæk til de mindre ture Gregory Juno 24 en let og velsiddende rygsæk. Rygsækken er forsynet med en superventilerende ryg og en god lomme til drikkesystem – super detaljer …

Varenummer: YRR14.CV614569 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Gennemarbejdet og velsiddende rygsæk til de mindre ture
Gregory Juno 24 en let og velsiddende rygsæk. Rygsækken er forsynet med en superventilerende ryg og en god lomme til drikkesystem – super detaljer til varme vandredage. Den har en kapacitet på 24 ltr. og laster 9,1 kg. – hvilket er perfekt til mad, drikke og ekstra tøj til en dagsture i bjergene.
Masser af ventilation
Rygsækken er opbygget med Gregorys Vapor Span bæresystem, der giver masser af ventilation til ryggen, hvilket gør Juno perfekt til vandring på varme dage, til cyklependling og alt det andet, hvor du vil undgå at blive alt for varm og svedig på ryggen.
Rugsækken er bygget op med en fleksibel ramme i stål, der er spædt op vha. af et solidt ventilationsnet i mesh og holder rygsækken fri af ryggen, så der kommer masser af luft mellem rygsæk og ryg, hvilket er den optimale løsning, hvis du skal ventileres på varme vandredage!!
Juno er endvidere forsynet med skulderstropper i mesh, der også giver optimalt åndbarhed uden at gå på kompromis med bærekomforten.
Endelig har rygsækken brystrem og et bredt hoftebælte, der er perfekt til at stabilisere rygsækken, hvis du går i meget varieret terræn eller løber langdistance trail, hvor rygsækken skal sidde tæt og fast til kroppen.
Styr på tingene og gode detaljer
Hovedrummet på 24 liter giver plads til det essentielle du skal bruge på dagture i bjergene. Du pakker nemt og effektivt rygsækken via åbningen i toppen.
I tillæg til hovedrummet er der en rummelig toplomme, der er perfekt til det du gerne vil kunne komme til nemt og hurtigt. F.eks. hue / handsker i vinterhalvåret og solhat og solcreme om sommeren.
Yderligere er der to gode sidelommer – der er ideelle til en Nalgene, en GSI Microflip 500 termokop eller huer / handsker. Derudover er der en lynlåslomme – det perfekte opbevaringssted til snacks, solcreme, solbriller og andet, der gerne skal være lige ved hånden.
Bemærk derudover de gode detaljer som indbygget regnovertræk og lommen til drikkesystem – småting, men det er summen af de gode små detaljer, der giver en perfekt dagtursrygsæk til både søndagsture i dansk bøgeskov og lange vandreture i alperne.
Detaljer:
Intern og fleksibel stål ramme
VaporSpan Ventilerende skulderremme og ryg
Hovedrum på 24 ltr.
Toplåg med lynlåslomme
Frontlomme og sidelommer
Lynlåslommer i hoftebæltet
Montering til vandrestave
Forberedt til væskesystem f.eks. Source Widepac drikkesystem
Indbygget regnovertræk
Anbefalet lasteevne: 9,1 kg.
Vægt: 880 gram
Volumen: 24 ltr.
Materiale: 210D nylon og 420D nylon
Materiale bund: 840D Ballistic polyester
Farve: Blå (Vintage Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Juno 24 ltr. rygsæk Blå (Vintage Blue) | Hverdagsrygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: