Tilbud

Tasker Gregory Icarus 40 ltr, junior- / børnerygsæk Grøn (Capri Green) | Børnerygsække

DKK 1034.28 DKK 581.36

God juniorrygsæk til de første friluftseventyr Gregory Icarus 40 er en velsiddende juniorrygsæk der har alt det, der kræves af en god rygsæk, der skal give junior en god star…

Varenummer: YRR14.CV614650 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

God juniorrygsæk til de første friluftseventyr
Gregory Icarus 40 er en velsiddende juniorrygsæk der har alt det, der kræves af en god rygsæk, der skal give junior en god start på friluftslivet og Icarus har den samme gode bærekomfort og samme gode detaljer, som du kender fra Gregorys rygsække til voksne, men er tilpasset den smallere og kortere ryg hos børn.
Gode justeringsmuligheder lader rygsækken vokse med junior
Icarus er opbygget med justerbart Versa Fit bæresystem, der giver mulighed for løbende at tilpasse ryglængden, så rygsækken både passer præcist til her og nu. Icarus har naturligvis også et justerbart hoftebælte, der passer til børn.
De gode justeringsmuligheder er smarte, da de både giver mulighed for at lade rygsækken vokse med junior og giver flere børn mulighed for at bruge rygsækken, så enten kan gå i arv til mindre søskende eller gensælges, når junior er vokset frem.
Versa Fit bæresystemet har yderligere den fordel, at det – grundet de mange gode ventilationskanaler – gør rygsækken behagelig at bære på varme dage.
Gode detaljer
Icarus er opbygget med flere gode lommer, der gør det nemt at pakke rygsækken og overskue indholdet undervejs.
Rygsækken er forsynet et særskilt bundrum til enten soveposen, en ekstra fleece eller noget andet, der ikke vejer så meget i forhold til volumen.
Der er en stor toplomme på låget, der er smart til madpakken eller pandelampen.
Sidelommerne i mesh er praktiske til en vandflaske eller hue / handsker. lige ved hånden.
På fronten er en stor lomme i strækbart mesh, der en genialitet, hvor der er god plads til regnjakken, sandaler eller en varm trøje – kort sagt alt der skal kunne findes hurtigt frem, hvis skifter eller der er brug for i pausen.
Derudover er der på rygsækken gode fastspændingsmuligheder til liggeunderlag eller andet, der er brug for at spænde fast udenpå rygsækken.
Husk at det altid er en god ide, at junior enten er med til, eller selv pakker rygsækken, så hun / han altid ved hvad der med og hvor det ligger.
Tip
: Pak tøjet i en eller flere pak-cubes, så det både er nemt at finde og hele rygsækken ikke skal tømmes, når de varme sokker eller den tørre trøje skal findes frem.
Alt i alt er Icarus 40 en super rygsæk, når dit barn skal på de første friluftsture. De gode justeringsmuligheder sikrer den gode bærekomfort, der giver en god oplevelse og en start på friluftslivet.
Detaljer:
God junior rygsæk til aldersgruppen: ca. 8-12 år
Justerbart Versa Fit bæresystem med mesh-skum, der giver mulighed for ventilation
Godt aflastende hoftebælte
Frontlomme i stretch
Stort top-låg med to lommer
Separat rum til sovepose (adgang fra bunden)
Kompressionsstropper i siderne
Sidelommer i strækbart mesh
Vægt: 1,03 kg
Mål i cm: 60 x 27 x 13
Anbefalet lasteevne 11,3 kg
Farve: Grøn (Capri Green)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Icarus 40 ltr, junior- / børnerygsæk Grøn (Capri Green) | Børnerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: