Tilbud

Tasker Gregory Facet 45 ltr. Rygsæk Grå (Sunset Grey) | Backpacker Rygsække

DKK 709.80 DKK 479.96

Velsiddende og let rygsæk, designet til kvinder, til lange vandreture, weekendbrug og længere dagture Gregory Facet 45 har en kapacitet på 45 ltr., en anbefalet lasteevne på op til 13,6 kg og en egenvægt på kun 1,13 kilo. Dette gø…

Varenummer: YRR14.CV614636 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Velsiddende og let rygsæk, designet til kvinder, til lange vandreture, weekendbrug og længere dagture
Gregory Facet 45 har en kapacitet på 45 ltr., en anbefalet lasteevne på op til 13,6 kg og en egenvægt på kun 1,13 kilo.
Dette gør Facet perfekt til dig, der vandrer langt f.eks. på Caminoen, Pacific Crest eller tilsvarende hvor hvert eneste gram tæller. Rygsækken fungerer qua sin størrelse også perfekt til weekendture og længere dagsture med en større gruppe f.eks. en skovtur med alt til hele familien. Det ekstra gode og velventilerede bæresystem gør Facet til et ekstra godt valg, hvis du skal afsted på sommervandring eller i varme områder.
Hovedrummet på 45 liter rummer det meste og du pakker nemt rygsækken via åbningen i toppen. Toplåget kan i øvrigt justeres, så du har mulighed for både at pakke ekstra under låget, når du har meget med eller formindske rygsækken, når du har spist dig ned i proviantbeholdningen.
Udover hovedrummet har Facet både en stor og ekstra rummelig frontlomme, der snildt rummer din fleece eller dunjakke og 2 gode og ekstra store sidelommer, hvor du kan have en stol, et kompakt underlag eller vanddunk. Lommerne er ikke med i de målte 45 ltr. og sammen gælder det justerbare toplåg. Derfor har du reelt noget mere plads i rygsækken end angivet.
I den rummelig toplomme, er der god plads til det du gerne vil kunne komme til nemt og hurtigt. F.eks. hue / handsker i vinterhalvåret og solhat og solcreme om sommeren.
Der er yderligere to store lynlåselommer på hoftebæltet – perfekte opbevaringssteder til snacks, solcreme, solbriller og andet, der gerne skal være lige ved hånden.
Bemærk i øvrigt den lille detalje med de ekstra store zip-pulls på alle lynlåse, der giver dig et godt greb og gør det nemt og hurtigt at åbne alle lommer på rygsækken.
God bærekomfort
Takket være et godt, gennemarbejdet og velventileret bæresystem sidder Focal suverænt og virkeligt behageligt på ryggen. Når du giver den gas og har brug for at rygsækken sidder helt, kan du spænde den ekstra tæt til med brystremmen og de to topstrammere øverst på skulderremmen.
Gode detaljer til vandrebrug
Bruger du Faccet 45 på vandretur i bjergene, bliver du lynhurtigt glad for muligheden for at spænde dine vandrestave fast på rygsækken, når der ikke er brug for dem. Genialt hvis du bruger rygsækken, hvor terrænet ofte skifter.
Til alle former for vandring vil du sætte pris på lommen til drikkesystemet, der sikrer, at du hurtigt kan få væske, når du er på farten.
En sidste detalje, der er værd, at nævne er det indbyggede regnslag, der sikrer, at din oppakning er godt beskyttet mod elementerne, hvis du undervejs bliver overrasket af dårligt vejr.
Alt i alt er Facet en gennemarbejdet og ekstra let rygsæk, som du vil elske til lange vandreture, hvor hvert gram tæller og som derudover bliver din gode følgesvend til alle former for weekendtur og de dagsture i skoven, hvor du bare har brug for lidt ekstra plads.
Detaljer:
FreeFloat ultralight bæresystem
Ekstra velventileret ryg
Velsiddende 3D hoftebælte
Indvending aluramme
Fleksibelt toplåg
Stor opbevaringslomme på toplåget
Opbevaringslomme undersiden af låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Source Widepack drikkesystem
Anbefalet lasteevne: 13,6 kg.
Vægt: 1130 gram
Volumen: 45 ltr.
Regnslag medfølger
Farve: Grå (Sunset Grey)
Materiale:
Top: 100 denier nylon (40% genanvendt)
Bund: 210 denier nylon (45% genanvendt)
PFC-fri DWR behandling

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Facet 45 ltr. Rygsæk Grå (Sunset Grey) | Backpacker Rygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: