Tilbud

Tasker Gregory Deva 60 ltr. vandrerygsæk, dame Blå ( Noctune Blue ) | Vandrerygsække

DKK 838.92 DKK 500.24

Allround rygsæk til rejse og vandrebrug – designet til kvinder Med en kapacitet på 60 liter er Deva 60 perfekt til kortere vandreture på 3-5 dage, hvor du går med fuld oppakning (telt, brænder mad osv.) som f.eks. en rundtur i Femundsmarka, den sid…

Varenummer: YRR14.CV614622 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Allround rygsæk til rejse og vandrebrug – designet til kvinder
Med en kapacitet på 60 liter er Deva 60 perfekt til kortere vandreture på 3-5 dage, hvor du går med fuld oppakning (telt, brænder mad osv.) som f.eks. en rundtur i Femundsmarka, den sidste halvdel af Western Highland Way el.lign. Deva 60 er også godt valg til længere vandreture, hvor du løbende kan proviantere undervejs.
Deva 60 er samtidig et godt valg til dig, der vil have en ekstra velsiddende rygsæk til rejsebrug. Ideelt hvis du f.eks. kombinerer jordomrejsen med et trek i Himalaya.
Suveræn bærekomfort
Rygsækken er designet specielt til kvinder og opbygget med Gregorys prisvinderende Response A3 (Auto Angle Adjust) Suspension bæresystem.
Systemet er bygget op med en stabil aluminiumsramme, der er integreret med en ryg i støbt høj densitet EVA. De to elementer giver tilsammen en super støtte, stabilitet og bærekomfort, når du bevæger dig gennem terrænet.
I tillæg til den stabile ryg har Deva et kraftigt hoftebælte, der virkeligt bærer meget vægt og dermed aflaster ryggen. En super feature ved hoftebæltet er, at det kan bevæge sig uafhængigt af rygsækken, hvilket medvirker til, at dit tyngdepunkt altid er i balance, hvilket er en kæmpefordel i ujævnt fjeldterræn.
Styr på tingene
Udover hovedrummet har Deva flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
På toppen af rygsækken er der også mulighed for nemt at spænde et solpanel fast, så du altid har din uundværlige elektronik fuldt opladet
Læg dertil yderligere en mængde gode og funktionelle detaljer som lomme til væskesystem, nemt tilgængeligt regnovertræk, vandafvisende lomme i hoftebælte, og du har en virkelig funktionel rygsæk, der kan bruges til det allermeste.
Bemærk i øvrigt at der medfølger en lille daypack. En smart lille detalje, hvis du undervejs lægger den store rygsæk og laver en lille top eller tilsvarende.
Detaljer:
Designet specielt til kvinder
Response AFS (Auto Fit Suspension) bæresystem
Intern 7001 Hollow aluminums ramme
3D præformet skulderremme og hoftebælte med ”LifeSpan” EVA Skum
”Auto Angle Adjust ” (A3) hoftebælte
Støbt rygpanel med elastomer friktion på lænden
Opbevaringslomme på undersiden af låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden
Bundrum med særskilt adgang
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Osprey Hydraulics drikkesystem
DWR behandlede lynlåse og dobbelt vandafvisende bund
Anbefalet lasteevne: 23 kg.
Vægt: M 2050 gram
Volumen: 60 ltr.
Farve: Blå ( Noctune Blue )

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Deva 60 ltr. vandrerygsæk, dame Blå ( Noctune Blue ) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: