Tilbud

Tasker Gregory Baltoro Pro 95 ltr. vandrerygsæk Sort ( Volcanic Black ) | Vandrerygsække

DKK 863.93 DKK 486.72

Suveræn vandrerygsæk til langtur og tung vægt Hvis du er på jagt efter en stor, solid vandrerygsæk til lange og strabadserende vandreture, får du …

Varenummer: YRR14.CV614608 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Suveræn vandrerygsæk til langtur og tung vægt
Hvis du er på jagt efter en stor, solid vandrerygsæk til lange og strabadserende vandreture, får du med Gregory Baltoro Pro en rygsæk med masser af muligheder.
Med en kapacitet på 95 liter er Baltoro Pro velegnet til alle former for vandreture med fuld oppakning (telt, brænder mad osv.), ligesom rygsækken er perfekt til dig, der er turleder og har brug for noget ekstra plads i rygsækken til ekstra udstyr.
Stabilt og solidt bæresystem
Baltoro Pro har de samme detaljer som kendes fra den prisvindende Baltoro serie, men da større volumen betyder større belastning og en fuldt pakket 95 ltr. giver større afstand mellem belastningen og dit balancepunkt, er rygsækken for at kompensere for dette opbygget med Gregorys ekstra stabile Response Pro bæresystem. I forhold til Response 3 er Response Pro opbygget med et kraftigere aluminiumsskelet, har en gennemgående indvendige ramme og et, ikke bevægeligt, men super stabilt 3D hoftebælte, der giver optimal støtte og stabilitet i rygsækken, hvilket er nødvendigt, når du har +30 kg på nakken.
Bæresystemet er integreret med en ryg støbt høj densitet EVA, der giver støtte, stabilitet og bærekomfort når du bevæger dig gennem terrænet.
Gode detaljer
Yderligere er rygsækken i forhold til de øvrige rygsække i Baltoro serien ekstra forstærket på udsatte steder, så den kan modstå det høje slid som ekstra høje belastninger giver.
Udover hovedrummet har Baltoro Pro 95 flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
Læg dertil yderligere en mængde gode og funktionelle detaljer som lomme til væskesystem, nemt tilgængeligt regnovertræk, vandafvisende lomme i hoftebælte og du får en virkelig funktionel rygsæk, der kan bruges til det allermeste.
Detaljer:
Response Pro bæresystem
Intern 6061 aluminums ramme
3D præformet skulderremme og hoftebælte med ”LifeSpan” EVA Skum
3D AIR hoftebælte
Støbt rygpanel med elastomer friktion på lænden
Opbevaringslomme i låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden. Lynlås adgang i begge sider, gør det nemt og hurtigt at komme til.
Bundrum med særskilt adgang
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Source WidePac
DWR behandlede lynlåse og dobbelt vandafvisende bund
Anbefalet last evne: 34 kg.
Vægt: M 2930 gram
Volumen: 95 ltr.
Farve: Sort ( Volcanic Black )

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Baltoro Pro 95 ltr. vandrerygsæk Sort ( Volcanic Black ) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: