Tilbud

Tasker Gregory Baltoro Pro 100 ltr. vandrerygsæk Blå (Alaska Blue) | Vandrerygsække

DKK 1000.48 DKK 507.00

Suveræn vandrerygsæk til langtur og ekstra tung vægt Gregory Baltoro 100 er en ekstra stabil, stor, solid vandrerygsæk til lange og strabadserende vandreture. Med en k…

Varenummer: YRR14.CV614593 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Suveræn vandrerygsæk til langtur og ekstra tung vægt
Gregory Baltoro 100 er en ekstra stabil, stor, solid vandrerygsæk til lange og strabadserende vandreture.
Med en kapacitet på 100 liter er Baltoro Pro velegnet til alle former for vandreture med fuld oppakning (telt, brænder mad osv.), ligesom rygsækken er perfekt til dig, der er turleder og har brug for noget ekstra plads i rygsækken til ekstra udstyr.
Ekstra stabilt og støttende bæresystem
Baltoro Pro har de samme detaljer som kendes fra den prisvindende Baltoro serie, men da større volumen betyder større belastning og en fuldt pakket 100 ltr. giver større afstand mellem belastningen og dit balancepunkt, er rygsækken for at kompensere for dette, opbygget med Gregorys ekstra stabile Response Pro bæresystem.
I forhold til Response 3 er Response Pro opbygget med et kraftigere aluminiumsskelet, har en gennemgående indvendige ramme, og et ikke bevægeligt, men super stabilt 3D hoftebælte, der giver optimal støtte og stabilitet i rygsækken, hvilket er nødvendigt, når du har +30 kg på nakken.
Bæresystemet er integreret med en ryg støbt høj densitet EVA, der giver støtte, stabilitet og bærekomfort når du bevæger dig gennem terrænet.
Gode detaljer
Yderligere er rygsækken i forhold til de øvrige rygsække i Baltoro serien ekstra forstærket på udsatte steder, så den kan modstå det ekstra høje slid som ekstra høje belastninger giver.
Udover hovedrummet har Baltoro Pro 100 flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det, du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
Læg dertil yderligere en mængde gode og funktionelle detaljer som lomme til væskesystem, nemt tilgængeligt regnovertræk, vandafvisende lomme i hoftebæltet og du har en virkelig funktionel rygsæk, der kan bruges til det allermeste.
Detaljer:
Response Pro bæresystem
Intern 6061 aluminums ramme
3D præformet skulderremme og hoftebælte med ”LifeSpan” EVA Skum
3D AIR hoftebælte
Støbt rygpanel med elastomer friktion på lænden
Opbevaringslomme i låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden. Lynlås adgang i begge sider, gør det nemt og hurtigt at komme til.
Bundrum med særskilt adgang
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Source WidePac
DWR behandlede lynlåse og dobbelt vandafvisende bund
Anbefalet last evne: 34 kg.
Vægt: Cirka 3000 gram (str. M)
Volumen: 100 ltr.
Farve: Blå (Alaska Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Baltoro Pro 100 ltr. vandrerygsæk Blå (Alaska Blue) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: