Tilbud

Tasker Gregory Baltoro 85 ltr. vandrerygsæk, Alaska Blue Blå (Alaska Blue) | Vandrerygsække

DKK 902.46 DKK 608.40

Suveræn allround vandrerygsæk – perfekt til langdistance vandring Bergans Baltoro 85 er med sin kapacitet på 85 liter og et velsiddende bæresystem det perfekte valg, hvis du udfordrer dig selv med langdistance vandring med fu…

Varenummer: YRR14.CV614605 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Suveræn allround vandrerygsæk – perfekt til langdistance vandring
Bergans Baltoro 85 er med sin kapacitet på 85 liter og et velsiddende bæresystem det perfekte valg, hvis du udfordrer dig selv med langdistance vandring med fuld oppakning (telt, brænder mad osv.) som f.eks. en tur på legendariske Pacific Quest langs Stillehavskysten, den klassiske Kungsleden i Lapland eller tilsvarende, hvor der er langt mellem mulighederne for at provianterer og du derfor er nødt til at have alt med til 10 – 14 dage på egen hånd.
Baltoro 85 er samtidig et godt valg til dig, der vil have en ekstra velsiddende rygsæk til rejsebrug. Ideelt hvis du f.eks. kombinerer jordomrejsen med et trek i Himalaya.
Prisvindende bæresystem
Rygsækken er opbygget med Gregorys prisvindende Response A3 Suspension bæresystem. Systemet er bygget op med en stabil aluminiumsramme, der er integreret med en ryg i støbt høj densitet EVA. De to elementer giver tilsammen en super støtte, stabilitet og bærekomfort, når du bevæger dig gennem terrænet.
I tillæg til den stabile ryg har Baltoro et kraftigt hoftebælte, der virkeligt bærer meget vægt og dermed aflaster ryggen. En super feature ved hoftebæltet er, at det kan bevæge sig uafhængigt af rygsækken, hvilket medvirker til, at dit tyngdepunkt altid er i balance, hvilket er en kæmpefordel i ujævnt fjeldterræn.
Gode detaljer
Udover hovedrummet har Baltoro flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
På toppen af rygsækken er der også mulighed for nemt at spænde et solpanel fast, så du altid har din uundværlige elektronik fuldt opladet
Læg dertil yderligere en mængde gode og funktionelle detaljer som lomme til væskesystem, nemt tilgængeligt regnovertræk, vandafvisende lomme i hoftebælte og du har en virkelig funktionel rygsæk, der kan bruges til det allermeste.
Bemærk i øvrigt at der medfølger en lille daypack. En smart lille detalje, hvis du undervejs lægger den store rygsæk og laver en lille top eller tilsvarende.
Detaljer:
Response AFS (Auto Fit Suspension) bæresystem
Intern 7001 Hollow aluminums ramme
3D præformet skulderremme og hoftebælte med ”LifeSpan” EVA Skum
”Auto Angle Adjust ” (A3) hoftebælte
Støbt rygpanel med elastomer friktion på lænden
Opbevaringslomme på undersiden af låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden
Bundrum med særskilt adgang
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Source Widepack drikkesystem
DWR behandlede lynlåse og dobbelt vandafvisende bund
Anbefalet lasteevne: 27 kg.
Vægt: 2340 gram
Volumen: 85 ltr.
Farve: Blå (Alaska Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Baltoro 85 ltr. vandrerygsæk, Alaska Blue Blå (Alaska Blue) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: