Tilbud

Tasker Gregory Baltoro 75 ltr. vandrerygsæk Blå (Alaska Blue) | Vandrerygsække

DKK 831.48 DKK 561.08

Suveræn allround vandrerygsæk Gregory Baltoro er med en kapacitet på 75 liter velegnet til alle former for vandreture med fuld oppakning (telt, bræn…

Varenummer: YRR14.CV614619 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Suveræn allround vandrerygsæk
Gregory Baltoro er med en kapacitet på 75 liter velegnet til alle former for vandreture med fuld oppakning (telt, brænder mad osv.) og er perfekt til dig, der ikke nødvendigvis pakker hele hytten, bare fordi du skal på en weekend på Söderåsen…
Baltoro er samtidig et godt valg til dig, der vil have en ekstra velsiddende rygsæk til rejsebrug. Ideelt hvis du f.eks. kombinerer jordomrejsen med et trek i på Inka stien til Machu Picchu.
Prisvindende bæresystem
Rygsækken er opbygget med Gregorys prisvindende Response A3 Suspension bæresystem. Systemet er bygget op med en stabil aluminiumsramme, der er integreret med en ryg i støbt høj densitet EVA. De to elementer giver tilsammen en super støtte, stabilitet og bærekomfort, når du bevæger dig gennem terrænet.
I tillæg til den stabile ryg har Baltoro et kraftigt hoftebælte, der virkeligt bærer meget vægt og dermed aflaster ryggen. En super feature ved hoftebæltet er, at det kan bevæge sig uafhængigt af rygsækken, hvilket medvirker til, at dit tyngdepunkt altid er i balance, hvilket er en kæmpefordel i ujævnt fjeldterræn.
Gode detaljer
Udover hovedrummet har Baltoro flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
På toppen af rygsækken er der også mulighed for nemt at spænde et solpanel fast, så du altid har din uundværlige elektronik fuldt opladet
Læg dertil yderligere en mængde gode og funktionelle detaljer som lomme til væskesystem, nemt tilgængeligt regnovertræk, vandafvisende lomme i hoftebælte, og du har en virkelig funktionel rygsæk, der kan bruges til det allermeste.
Bemærk i øvrigt at der medfølger en lille daypack. En smart lille detalje, hvis du undervejs lægger den store rygsæk og laver en lille top eller tilsvarende.
Alt i alt er Gregory Baltoro en suveræn allround rygsæk, der giver dig en super bærekomfort.
Detaljer:
Response AFS (Auto Fit Suspension) bæresystem
Intern 7001 Hollow aluminums ramme
3D præformet skulderremme og hoftebælte med ”LifeSpan” EVA Skum
”Auto Angle Adjust ” (A3) hoftebælte
Støbt rygpanel med elastomer friktion på lænden
Opbevaringslomme på undersiden af låget til mindre ting, du gerne lige ved hånden
Bundrum med særskilt adgang
Frontlomme, sidelommer og lommer på hoftebælte til småting
Forberedt til væskesystem f.eks. Source Widepack drikkesystem
DWR behandlede lynlåse og dobbelt vandafvisende bund
Anbefalet lasteevne: 25 kg.
Vægt: M: 2250 gram / L: 2650 gram
Volumen: 75 ltr.
Farve: Blå (Alaska Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Baltoro 75 ltr. vandrerygsæk Blå (Alaska Blue) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: