Tilbud

Tasker Gregory Arrio 30 ltr. rygsæk Blå ( Empire Blue ) | Vandrerygsække

DKK 1264.12 DKK 581.36

Gennemarbejdet og velsiddende rygsæk til varme dage Gregory Arrio 30 en let og velsiddende rygsæk. Rygsækken er forsynet med en superventil…

Varenummer: YRR14.CV614612 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Gennemarbejdet og velsiddende rygsæk til varme dage
Gregory Arrio 30 en let og velsiddende rygsæk. Rygsækken er forsynet med en superventilerende ryg og en god lomme til drikkesystem – super detaljer til varme vandredage. Den har en kapacitet på 30 ltr. og laster 9 kg., hvilket er perfekt til mad, drikke og ekstra tøj til en dagsture i bjergene.
Masser af ventilation
Rygsækken er opbygget med Gregorys Free Span bæresystem, der giver masser af ventilation til ryggen, hvilket gør Arrio perfekt til vandring på varme dage, til cyklependling og alt det andet, hvor du vil undgå at blive alt for varm og svedig på ryggen.
System er bygget op med en fleksibel ramme i aluminium, der er spædt op vha. af et solidt ventilationsnet i mesh og holder rygsækken fri af ryggen, så der kommer masser af luft mellem rygsæk og ryg, hvilket er den optimale løsning, hvis du skal ventileres på varme vandredage!!
Arrio er endvidere forsynet med skulderstropper i mesh, der også giver optimalt åndbarhed uden at gå på kompromis med bærekomforten.
Endelig har rygsækken brystrem og et smalt hoftebælte, der er perfekt til at stabilisere rygsækken, hvis du går i meget varieret terræn eller løber langdistance trail, hvor rygsækken skal sidde tæt og fast til kroppen.
Styr på tingene og gode detaljer
Hovedrummet på 30 liter giver masser af plads til alt det du skal bruge på dagture i bjergene. Du pakker nemt og effektivt rygsækken via åbningen i toppen.
I tillæg til hovedrummet er der en rummelig toplomme, der er perfekt til det du gerne vil kunne komme til nemt og hurtigt. F.eks. hue / handsker i vinterhalvåret og solhat og solcreme om sommeren.
Yderligere er der to gode sidelommer – der er ideelle til en Nalgene, en GSI Microflip 500 termokop eller huer / handsker. Derudover er der en lynlåslomme – det perfekte opbevaringssted til snacks, solcreme, solbriller og andet, der gerne skal være lige ved hånden.
Bemærk derudover de gode detaljer som indbygget regnovertræk og lommen til drikkesystem – småting, men det er summen af de gode små detaljer, der giver en perfekt dagtursrygsæk til både søndagsture i dansk bøgeskov og lange vandreture i alperne…
Detaljer:
Intern og fleksibel aluminiums ramme
Free Span bæresystem
Ventilerende skulderremme
Hovedrum på 30 ltr.
Toplåg
Frontlomme og sidelommer
Forberedt til væskesystem f.eks. Source Widepac drikkesystem
Indbygget regnovertræk
Anbefalet lasteevne: 9,1 kg.
Vægt: 725 gram
Volumen: 30 ltr.
Farve: Blå ( Empire Blue )

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Gregory Arrio 30 ltr. rygsæk Blå ( Empire Blue ) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: