Tilbud

Tasker Fjällräven High Coast Rolltop rygsæk 26 ltr. Grøn (Patina Green) | Hverdagsrygsække

DKK 1436.50 DKK 581.36

Vandtæt rygsæk til alt det, du gerne vil holde tørt Fjällräven High Coast Rolltop er en helt vandtæt rygsæk, der rummer 26 ltr., hvilket er en perfekt størrelse til hverdagsbrug og kortere dagsture. Den …

Varenummer: YRR14.CV614572 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Vandtæt rygsæk til alt det, du gerne vil holde tørt
Fjällräven High Coast Rolltop er en helt vandtæt rygsæk, der rummer 26 ltr., hvilket er en perfekt størrelse til hverdagsbrug og kortere dagsture.
Den vandtætte rygsæk er ideel til beskyttelse af grej, der bare ikke må blive vådt, uanset om det er din bærbar og studiebøger, der skal beskyttes mod elementerne eller et ekstra sæt tørt tøj, der ligger i kanoen!!
Rygsækken er opbygget med et stort og vandtæt hovedrum. Den har to åbne sidelommer og en lille lynlåslomme til de ting, du gerne vil have lige ved hånden (og som kan tåle vand!!). På fronten er der et elastisk snoresystem, hvor du kan spændes en ekstra trøje eller yogamåtten fast.
High Coast Rolltop lukkes effektivt og helt tæt med rullelukning og er syet i let og vandtæt 100% genanvendt nylon. For at sikrer vandtætheden er alle syninger tapet. Bunden er fremstillet i ekstra slidstærkt Bergshell-materiale, der indeholder 31% genanvendt nylon.
Bærekomforten sikres af gode skulderstropper og et rygpanel i ventilerende materiale. Derudover har High Coast Rolltop aftagelig bryst- og hofterem, der kan give ekstra stabilitet på længere gåture.
Alt i alt en god og velsiddende rygsæk, der er perfekt, når værdifuldt grej skal ekstra beskyttes mod regn og fugt.
Detaljer:
Vandtæt rygsæk til hverdagsbrug
Bund i ekstra slidstærkt Bergshell materiale
Hovedrum med vandtæt rullelukning
Åbne sidelommer
Lille lynlåslomme
Justerbar og aftagelig hofterem
Justerbar og aftagelig brystrem
Vægt: 475 gram
Volumen 26 ltr.
Farve: Grøn (Patina Green)
Materiale:
100% polyamid 210D (genanvendt)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Fjällräven High Coast Rolltop rygsæk 26 ltr. Grøn (Patina Green) | Hverdagsrygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: