Tilbud

Tasker Fjällräven High Coast Hip Pack Sand (Peach Sand) | Bæltetasker

DKK 590.82 DKK 317.72

Minimalistisk bæltetaske / crossover i genanvendt nylon Fjällräven High Coast Hip Pack er en ultralet bæltetaske / crossover, der rummer 1,5 ltr….

Varenummer: YRR14.CV614703 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Minimalistisk bæltetaske / crossover i genanvendt nylon
Fjällräven High Coast Hip Pack er en ultralet bæltetaske / crossover, der rummer 1,5 ltr., hvilket er perfekt til alt det du gerne vil have med til en dag hjemmefra, men som fylder for meget til lommerne og for lidt til rygsækken…
Hovedrummet har nøgleclips og en indvendig net-lomme, der passer til pas eller andre vigtige papirer, du gerne vil have ved nemt ved hånden. Der er yderligere en smal front- og baglomme begge med lynlås. Alle rum har lyst for, så småting ikke forsvinder i et mørkt hjørne.
Bæltetasken er fremstillet i let og vandtæt nylon og forsynet med en justerbar rem, så den kan tilpasses perfekt, uanset om du har den om hængende om hofterne som bæltetaske eller kaster den over skulderen som en crossover. På bagsiden er der ventilerende materiale, så du ikke bliver ulideligt svedig, hvis du bruger tasken direkte mod huden.
Når bæltetasken ikke er i brug, kan den pakkes sammen i den indvendige lomme, så den fylder minimalt i rygsækken. Endnu en god detalje, hvis du har den med som en lille ekstra ting på rejsen eller vandreturen.
Alt i alt er Fjällräven High Coast Hip Pack er et supervalg til rejsebrug, festival og de hverdage, hvor du kun skal have din telefon, pung, nøgler og måske en pakke cigaretter med i parken.
Detaljer:
Let bæltetaske / crossover
Hovedrum med indvending netlomme og nøgleclips
For- og baglomme med lynlås
Justerbar rem
Vægt: 125 gram
Volumen 1,5 ltr.
Farve: Sand (Peach Sand)
Materiale:
100% polyamid 210D (genanvendt)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Fjällräven High Coast Hip Pack Sand (Peach Sand) | Bæltetasker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: