Tilbud

Tasker Bergans Vengetind 42 ltr. rygsæk Sort (Black) | Vandrerygsække

DKK 1034.28 DKK 581.36

Den perfekte rygsæk til letvægtsvandring! Bergans Vengetind 42 er en let og teknisk vandrerygsæk med en masser lækre detaljer, som gør Vengetind 42 til et godt valg til de krævende eventyr, hvor der ku…

Varenummer: YRR14.CV614586 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Den perfekte rygsæk til letvægtsvandring!
Bergans Vengetind 42 er en let og teknisk vandrerygsæk med en masser lækre detaljer, som gør Vengetind 42 til et godt valg til de krævende eventyr, hvor der kun er plads til det mest nødvendige og du hurtigt skal kunne komme til dit udstyr.
Vengetind er også et godt valg til letvægtsvandring fra hytte til hytte i Pyrenæerne eller Norge. Skal du på skovtur med alt grejet til en større gruppe, er Vengetind også det helt rigtige valg.
Lækkert bæresystem
Vengetind er forsynet med VentiLight, Bergans nyeste innovation indenfor letvægts bæresystemer. Dette gør det muligt at tilpasse både ryglængde og skulderremme, så rygsækken passer præcist til dig og sidder perfekt på ryggen.
Perforeret skum i ryg, skulderremme og hoftebæltet giver en god luftcirkulation, aflastning og bidrager til at gøre rygsækken til en fryd at have på ryggen. Særligt på varme og ekstra krævende vandreture.
Nem at pakke med lækre tekniske detaljer
Vengetind pakkes nemt via den store åbning i toppen af rygsækken. Er rygsækken kun halvt fyldt, kan du med fordel bruge kompressionsstropperne i siderne af rygsækken til at trække den sammen, så du stabiliserer oppakningen og får trukket vægten tæt på ryggen.
Udover hovedrummet har Vengetid både udvendigt og indvendigt flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det, du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen som f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
Med sine tekniske features er Vengetind perfekt, når det er krævende eller der er fart på. Den har mulighed for montering af vandrestave, så de nemt kan tilgåes og afmonteres, uden rygsækken skal tages af ryggen. Der er også mulighed for at installere drikkesystem i rygsækken, så du altid har rigeligt med væske med til turen.
Det er værd at fremhæve den store pak-lomme på fronten. Den er perfekt til en ekstra trøje, regnjakken eller stolen til pausen. De to store sidelommer i strækbart mesh er ideelle til en Nalgene drikkedunk, et GSI-termokrus eller en lille termoflaske, og i de små lynlåslommer på hoftebæltet er geniale snacks, solcreme eller telefon / kamera.
Alt i alt er Bergans Vengetind 42 en gennemarbejdet og teknisk rygsæk, der er et godt valg til de krævende eventyr, hvor hvert gram tæller.
Detaljer:
Let og teknisk rygsæk
QuickAdjust PRO bæresystem med justerbare skulderremme
Justerbar brystrem
Justerbart 3D formet hoftebælte giver god aflastning og bærekomfort
Topåbning med snelås
Udvendige lommer i låget, siderne, på fronten og hoftebæltet
Indvendig lomme i fronten
Indvending lomme til drikkesystem
Kompressionsremme i siderne
Fæste til vandrestave / isøkser
Ryglængde: 40–56 cm
Volumen: 42 liter
Vægt: 1160g
Farve: Sort (Black)
Materiale:
PFC-fri 100D Cordura ripstop nylon

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Bergans Vengetind 42 ltr. rygsæk Sort (Black) | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: