Tilbud

Tasker Bergans Vengetind 42 ltr. rygsæk, dame Grøn (Dark Jade Green) | Backpacker Rygsække

DKK 1149.20 DKK 581.36

Den perfekte dame-rygsæk til letvægtsvandring Bergans W Vengetind 42 er en let og teknisk vandrerygsæk til kvinder og forsynet med en masser lækre detaljer, som gør rygsækken ti…

Varenummer: YRR14.CV614631 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Den perfekte dame-rygsæk til letvægtsvandring
Bergans W Vengetind 42 er en let og teknisk vandrerygsæk til kvinder og forsynet med en masser lækre detaljer, som gør rygsækken til et godt valg til de krævende eventyr, hvor der kun er plads til det mest nødvendige og du hurtigt skal kunne komme til dit udstyr.
Vengetind er også et godt valg til letvægtsvandring fra hytte til hytte i Pyrenæerne eller Norge. Skal du på skovtur med alt grejet til en større gruppe, er Vengetind også det helt rigtige valg.
Lækkert bæresystem
Vengetind er forsynet med VentiLight, Bergans nyeste innovation indenfor letvægts bæresystemer. Dette gør det muligt at tilpasse både ryglængde og skulderremme, så rygsækken passer præcist til dig og sidder perfekt på ryggen.
Perforeret skum i ryg, skulderremme og hoftebæltet giver en god luftcirkulation og aflastning, hvilket gør rygsækken til en fryd at bære, særligt hvis du er på en varm og krævende tur.
Nem at pakke med lækre tekniske detaljer
Vengetind pakkes nemt via den store åbning i toppen af rygsækken. Er rygsækken kun halv fyldt, kan du med fordel bruge kompressionsstropperne i siderne af rygsækken til at trække den sammen, så du stabiliserer oppakningen og får trukket vægten tættere på ryggen.
Udover hovedrummet har Vengetind både udvendigt og indvendigt flere gode lommer, der gør det nemt at pakke overskueligt med nem adgang til det, du gerne vil have lige ved hånden i løbet af dagen f.eks. kompas / GPS, regntøj, førstehjælp osv.
Med sine tekniske features er Vengetind perfekt, når det er krævende eller der er fart på. Den har mulighed for montering af vandrestave, så de kan tilgåes og afmonteres uden at smide rygsækken. Der er også mulighed for at installere drikkesystem i rygsækken, så du har let adgang til væske uanset din situation.
Det er værd at fremhæve den store pak-lomme på fronten. Perfekt til en ekstra trøje, regnjakken eller stolen til pausen. De to store sidelommer i strækbart mesh er ideelle til en Nalgene drikkedunk, et GSI-termokrus eller en lille termoflaske og i de små lynlåslommer på hoftebæltet er geniale snacks, solcreme eller telefon / kamera.
Alt i alt er Bergans Vengetind 42 en gennemarbejdet og teknisk rygsæk til kvinder og et godt valg til de krævende eventyr, hvor hvert gram tæller.
Detaljer:
Let rygsæk specielt til kvinder
QuickAdjust PRO bæresystem med justerbare skulderremme
Justerbar brystrem
Justerbart 3D formet hoftebælte giver god aflastning og bærekomfort
Topåbning med snelås
Udvendige lommer i låget, siderne, på fronten og hoftebæltet
Indvendig lomme i fronten
Indvending lomme til drikkesystem
Kompressionsremme i siderne
Fæste til vandrestave / isøkser
Ryglængde: 40-52 cm
Volumen: 42 liter
Vægt: 1100g
Farve: Grøn (Dark Jade Green)
Materiale:
PFC-fri 100D Cordura ripstop nylon

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Bergans Vengetind 42 ltr. rygsæk, dame Grøn (Dark Jade Green) | Backpacker Rygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: