Tilbud

Tasker Bergans Helium rygsæk 55 ltr, herre Grå (Dark Shadow Grey) | Backpacker Rygsække

DKK 757.12 DKK 479.96

Letvægtsrygsæk til Caminovandring, turen rundt om Mont Blanc o.lign. Bergans Helium 55 er en velsiddende letvægtsrygsæk, der med en volumen på 55 ltr. er…

Varenummer: YRR14.CV614633 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Letvægtsrygsæk til Caminovandring, turen rundt om Mont Blanc o.lign.
Bergans Helium 55 er en velsiddende letvægtsrygsæk, der med en volumen på 55 ltr. er et oplagt valg til hytte til hytte vandring, weekendture, Adventure Race og tilsvarende, hvor du gerne vil gå let, men alligevel have en rygsæk, der sidder ordentligt og har de gode og funktionelle gode detaljer, der gør det nemt at komme til det grej og den beklædning, du vil have lige ved hånden.
Plads til det vigtige
Rygsækken er opbygget med et rummeligt hovedrum med god plads til ekstra tøj, lagenpose, toiletgrej og alt det andet du har brug for til hyttevandring.
På fronten er rygsækken forsynet med en lang vertikal lynlås, der gør det nemt at komme til indholdet i løbet af dagen. Husk at få pakket fornuftigt, så det du har brug til dagens vandring ligger yderst.
Der er to store sidelommer i mesh, hvor du nemt kan lægge den vindjakke, du måske starter ud med, hvis morgen starter koldt. Sidelommerne er også perfekte i størrelsen til 1 ltr. Nalgene drikkedunken, hvis du ikke bruger et drikkesystem.
Derudover er der toplomme til f.eks. førstehjælpsgrejet, en lille snack, turkikkert osv. osv.
Der er gode muligheder for at spænde vandrestave fast på rygsækken og kompressionsremmene under toplåget kan endvidere bruges til at fastspænde et lille telt, hvis du bruger din Helium til en weekendtur i bøgeskoven.
Hvis du vil gå ultralet, kan toplåget og hoftebæltet tages af, så du sparer 220 gram på vægten. Som en ekstra smart detalje, kan du omdanne toplåget og hoftebæltet til en effektiv hoftetaske, hvis du undervejs vælger at lægge rygsækken og tage en afstikker til en top, der ligger tæt på ruten.
Helium 55 er opbygget med Bergans QuickAdjust Pro-bæresystem, der kan justeres, så det passer præcist til dig. Skulderremme, hoftebælte og rygsystem er fremstillet af åndbart skum.
Alt i alt er Bergans Helium 55 et perfekt valg som rygsækken til turen rundt om Mont Blanc eller Caminovandring, men du kan selvfølgelig også sagtens bruge den på almindelig tur en forlænget weekend i skoven eller på fjeldet.
Detaljer:
Letsiddende og let rygsæk
Volumen: 55 liter
QuickAdjust Pro bæresystem, der nemt kan tilpasses højden på bæreren
Nem adgang til stort hovedrum
Store sidelommer i strækbart mesh
Stort og aftageligt top-låg
Aftageligt hoftebælte
Hoftebælte og top-låg kan kombineres til en effektiv hoftetaske. Remme til dette medfølger og ligger løst i toplommen
Kompressionsremme
Brystrem
Indvendig lomme til drikkesystem
Vægt: 978 gram
Farve: Grå (Dark Shadow Grey)
Materiale:
Nylon 66 / Dyneema ripstop

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Bergans Helium rygsæk 55 ltr, herre Grå (Dark Shadow Grey) | Backpacker Rygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: