Tilbud

Tasker Bergans Birkebeiner 40 ltr, juniorrygsæk Blå (Orion Blue | Jade Green) | Børnerygsække

DKK 1149.20 DKK 581.36

Norsk juniorrygsæk til vandring Bergans Birkebenier er robust og funktionel rygsæk, der er udviklet specielt til børn og derfor et godt valg…

Varenummer: YRR14.CV614647 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Norsk juniorrygsæk til vandring
Bergans Birkebenier er robust og funktionel rygsæk, der er udviklet specielt til børn og derfor et godt valg, når junior første gang skal afsted på rigtig vandretur.
Gode tilpasningsmuligheder og perfekt til børn
Rygsækken er skåret smal, så den passer til børns smallere ryg og skuldre. Bæresystemet er Bergans´s eget QuickAdjust™II, der trinløst kan justeres så det passer præcist til brugeren. Bæresystemet giver også den store fordel, at det kan ”vokse” med junior og hurtigt og nemt tilpasse, hvis flere børn i familien skal bruge rygsækken.
Birkebeiner har et komfortabelt hoftebælte, der støtter og aflaster godt. Sammen med den justerbare brystrem og topstrammerne på skulderremmene giver hoftebæltet bærekomfort i topklasse selv på længere vandreture.
Nem at pakke og overskue
Birkebeiner junior har et større rum til tøj, spisegrej i den øverste del. Bundrummet passer til en sovepose. Husk det giver bedst bærekomfort at pakke de tungeste ting højt og tæt på ryggen, så det giver bare bedst mening med sovepose eller en tilsvarende større let ting i bunden som f.eks. en fleecetrøje.
I siderne og på fronten er der strækbare net-lommer, der er velegnet til det, der skal være lige ved hånd som f.eks. madpakke, sideunderlag, regntøj / fleece og vanddunken.
Pandelampe og kniv ligger godt og nemt tilgængeligt i låget. Der er rigeligt med fæstemuligheder på rygsækken, så liggeunderlaget kan snildt spændes fast udenpå rygsækken.
Alt i alt er Birkebenier et supervalg til juniors første vandreture. Vi anbefaler at børn maksimalt bærer 10-15% af egen kropsvægt på længere vandreture. Det giver alle den bedste oplevelse.
Detaljer:
Velsiddende juniorrygsæk
Bergans QuickAdjust II justerbart bæresystem, der nemt tilpasses bærerens højde.
Anatomisk skårede skulderremme
Stor åbning og adgang til hovedrummet i toppen.
Mindre bundrum
Udvendig lomme på låget.
Side- og frontlomme i strækbart mesh
Komfortabelt og støttende hoftebælte
Fast toplåg
Andre detaljer: Justerbar brystrem, bæreehåndtag, kompressionsremme, flere gode fastspændingsmuligheder
Anbefalet vægt i rygsæk: Maks 10 kilo
Volumen: 40 ltr.
Vægt: 1000 gram
Farve: Blå (Orion Blue / Jade Green)
Tip:
Det gør det markant nemmere for junior at overskue rygsækken, hvis I pakker i pakposer eller cubes, så hele rygsækken ikke skal tømmes, når nattøj, sovedyr eller rene underbukser skal findes frem

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Bergans Birkebeiner 40 ltr, juniorrygsæk Blå (Orion Blue | Jade Green) | Børnerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: