Tilbud

Tasker Asivik Zipper S Grå Med Blå Top | Toilettasker

DKK 128.44 DKK 74.36

Praktisk paklomme til orden i tasken Materialet er vandtæt med svejsede syninger samt en stor vandafvisende lynlås, som næsten er vandtæt. Den ene side består af én stor gennemsigtig plastrude, der giver et rigtig godt overbl…

Varenummer: YRR14.CV614742 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Praktisk paklomme til orden i tasken
Materialet er vandtæt med svejsede syninger samt en stor vandafvisende lynlås, som næsten er vandtæt. Den ene side består af én stor gennemsigtig plastrude, der giver et rigtig godt overblik over indholdet.
De små forstærkede huller giver mulighed for at binde lommen fast uden på rygsækken eller fastgøre den til kanoen eller kajakken.
Lommen er oplagt til at holde styr på flade genstande såsom små notesblokke og andre vigtige papirer, men også bruges forskelligt mindre elektronik med en flad form som f.eks. en mobiltelefon. Derudover er den langt mere slidstærk end zip-lock-poser.
Produktinformation:
Asivik-rejseudstyr som Asivik Zipper S er fremstillet af overskudsmaterialer fra produktionen af vores selvoppustelige liggeunderlag.
Tidligere blev disse materialer kasseret, men nu bruges de til at producere små fikse rejse-dimser, der gør dine rejser lidt nemmere. På den måde er vi sammen med til at mindske meningsløst ressourcespild.
Detaljer:
Velegnet til mindre ting
Vandafvisende lynlås – næsten vandtæt
Den ene side er gennemsigtig
Farve: grå med blå top
Mål i cm: 23 x 17
Vægt: 27 gram

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Zipper S Grå Med Blå Top | Toilettasker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: