Tilbud

Tasker Asivik X-30 rygsæk 30 ltr. – C0 | Vandrerygsække

DKK 908.54 DKK 439.40

Rygsæk til aktive dagsture Asivik X-30 rygsækken er en super letvægtsrygsæk, der er skabt til dig, der kan lide fart og fuld bevægelighed – Rygsækken er perfekt til adventureraces med f…

Varenummer: YRR14.CV614583 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Rygsæk til aktive dagsture
Asivik X-30 rygsækken er en super letvægtsrygsæk, der er skabt til dig, der kan lide fart og fuld bevægelighed – Rygsækken er perfekt til adventureraces med fuldt tryk på, til en weekendtur, hvor du kun skal medbringe det mest nødvendige og du ikke behøver teltet eller simpelthen til hverdag som en god ekstra velsiddende rygsæk med ekstra god plads til bøger og indkøb.
Velsiddende med gode rum og lommer
X-30 er et dråbeformet design, der sikrer, at den sidder godt og behageligt på ryggen og giver dig ekstra god bevægelsesfrihed.
Den har et stort hovedrum, der lukkes med en U-formet lynlås, så du kan få et hurtigt og nemt overblik over indholdet. På siderne er to strækbare vandflaskelommer, der også nemt kan bruges til en hat, sæt handsker eller anden du skal kunne komme hurtigt til. På fronten er der en stor elastik lomme, der er genial til en trøje, regntøj eller cykelhjelmen. På hofteremmen er der yderligere to små lynlåslommer til energibarer eller andet, du gerne vil kunne komme til, når du er i bevægelse.
I hovedrummet er der en indvendig meshlomme med lynlås til f.eks. pung eller nøgler og en lomme til et drikkesystem, hvis du er på farten eller til din laptop, hvis du bruger rygsækken til dagligt.
Bemærk i øvrigt detaljen med det sølvgrå inderstof, der sikrer, at dine småting ikke bare forsvinder i et ”sort hul”, når du pakker tasken.
Det justerbare hoftebælte holder tasken så tæt på din krop som muligt. Samtidig sørger det stærkt åndbare mesh-lændepanel for bærekomfort igennem hele dagen.
X-30 er forsynet med refleksdetaljer, der giver ekstra synlighed, hvis du cykler eller vandrer på en mørk vej i skumningen eller tidligt om morgenen.
Slidstærkt og vandafvisende materiale
Rygsækken er fremstillet i slidstærkt ripstop nylon. For at gøre ydermaterialet ekstra vandskyende, har det fået en vandafvisende behandling, som er helt fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer, som ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det derfor er værd at bide mærke i prisen på X-30 rygsækken, for du får virkeligt meget kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende rygsække fra de store mærkevareproducenter.
Alt i alt er Asivik X-30 en gennemarbejdet rygsæk, hvor du får lidt mere for pengene.
Tip:
Du kan med fordel investere i et Asivik regnovertræk til din X-30 rygsæk. Så er du sikker på, at skiftetøj m.m. ligger tørt og godt uanset vejret.
Detaljer:
Velsiddende rygsæk til allround aktivt brug
Stort hovedrum
Kraftig U-formet lynlås
1 indvendig meshlomme med lynlås
1 indvendig lomme til drikkesystem/laptop
2 elastiske sidelommer (til f.eks. vandflasker)
1 stor frontlomme i elastisk mesh
2 elastiske lommer med lynlås på hoftebæltet
Snoretræk til komprimering på siderne
Refleks på frontlomme og skulderstropper
Brystrem
Volumen: 30 liter
Vægt: 600 gram

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik X-30 rygsæk 30 ltr. – C0 | Vandrerygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: