Tilbud

Tasker Asivik X-18 rygsæk 18 ltr. – C0. Sort (Black) | Løberygsække

DKK 666.54 DKK 398.84

Let rygsæk til aktive dagsture Asivik X-18 er en superlet og velsiddende rygsæk, der er perfekt, når der er fart over feltet og du kun skal medbringe det mest nødvendige f.eks. til trail-lø…

Varenummer: YRR14.CV614643 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Let rygsæk til aktive dagsture
Asivik X-18 er en superlet og velsiddende rygsæk, der er perfekt, når der er fart over feltet og du kun skal medbringe det mest nødvendige f.eks. til trail-løb, cykling eller vandreture, hvor du går frisk til og pulsen kommer op.
Den lave vægt gør også X-18 til en ideel rejsemakker, da den nemt kan foldes sammen i kufferten eller den store rygsæk, når den ikke er i brug, så den er lige ved hånden, når du er flyttet ind på hotellet og skal på sightseeing i storbyen…
Velsiddende med gode rum og lommer
X-18 er et dråbeformet design, der sikrer, at den sidder godt og behageligt på ryggen og giver dig ekstra god bevægelsesfrihed.
Den har et stort hovedrum, der lukkes med en U-formet lynlås, så du kan få et hurtigt og nemt overblik over indholdet. På siderne er to strækbare vandflaskelommer, der også nemt kan bruges til en hat, sæt handsker eller andet du skal kunne komme hurtigt til. På fronten er der en stor elastik lomme, der er genial til en trøje eller regntøj. På hofteremmen er der yderligere to små lynlåslommer til energibarer eller andet, du gerne vil kunne komme til når du er i bevægelse.
I hovedrummet er der en indvendig lomme til et drikkesystem hvis du er på farten eller til din laptop, hvis du bruger rygsækken til dagligt.
Bemærk i øvrigt detaljen med det sølvgrå inderstof, der sikrer, at dine småting ikke bare forsvinder i et ”sort hul”, når du pakker tasken.
Det justerbare hoftebælte holder tasken så tæt på din krop som muligt. Samtidig sørger det stærkt åndbare mesh-lændepanel for bærekomfort igennem hele dagen.
X-18 er forsynet med refleksdetaljer, der giver ekstra synlighed, hvis du cykler eller vandrer på en mørkvek i skumningen eller tidligt om morgenen.
Slidstærkt og vandafvisende materiale
Rygsækken er fremstillet i slidstærkt ripstop nylon. For at gøre ydermaterialet ekstra vandskyende, har det fået en vandafvisende behandling, som er helt fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer, som ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det derfor er værd at bide mærke i prisen på X-18 rygsækken, for du får virkeligt meget kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende rygsække fra de store mærkevareproducenter.
Alt i alt er Asivik X-18 en gennemarbejdet rygsæk, hvor du får lidt mere for pengene.
Tip:
Du kan med fordel investere i et Asivik regnovertræk til din X-18 rygsæk. Så er du sikker på, at skiftetøj m.m. ligger tørt og godt uanset vejret.
Detaljer:
1 indvendig meshlomme med lynlås
1 indvendig lomme til drikkesystem/laptop
2 elastiske sidelommer (til f.eks. vandflasker)
1 stor frontlomme i elastisk mesh
Elastisk lomme med lynlås – på begge sider af hoftebæltet
Snoretræk til komprimering på siderne
Refleksdetaljer på frontlomme og skulderstropper
Brystrem
Volumen: 18 liter
Vægt: 460 gram
Materiale: 100% ripstop nylon
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik X-18 rygsæk 18 ltr. – C0. Sort (Black) | Løberygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: