Tilbud

Tasker Asivik Raincover L 50-75 ltr. Sort (Black) | Tilbehør Til Rygsække

DKK 158.18 DKK 94.64

Effektivt regnovertræk til vandrerygsække Asivik Raincover L er en god forsikring mod våd bagage, hvis du skal afsted til de skotske heder, en tur til de Nordatlan…

Varenummer: YRR14.CV614689 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Effektivt regnovertræk til vandrerygsække
Asivik Raincover L er en god forsikring mod våd bagage, hvis du skal afsted til de skotske heder, en tur til de Nordatlantiske øer eller andre steder, hvor du næsten er sikker på nedbør.
Asivik regnovertrækket er fremstillet i coatet polyester og alle sømme er tapede, så overtrækket er helt vandtæt. Det er skåret, så det passer til en rygsæk på 50-75 liter, og har en elastisk snøre i kanten, der sikrer, at overtrækket sidder godt og tæt til rygsækken. Når du ude i hårdt vejr, er der mulighed for spænde overtrækket ekstra godt fast om med de påsyede velcrostropper i hvert hjørne.
Hvis du sover i hængekøje eller har et telt med begrænset plads til bagagen, kan du også bruge overtrækket til beskyttelse af rygsækken mod dug eller regnbyger i løbet af natten, så du ikke vågner op til en gennemblødt oppakning.
Regnovertrækket kommer i en lille pakpose, der sidder fast på selve overtrækket, så du hurtigt kan pakke dit overtræk sammen. Sammenpakket fylder overtrækket ikke meget mere end et æble, så det er nemt at finde plads til i låglommen på rygsækken, så du altid har det lige ved hånden, hvis vejret slår om undervejs.
Alt i alt er Asivik Raincover L godt tilbehør til din rygsæk, så du slipper for våd bagage, uanset hvad vejrguderne kaster efter dig undervejs.
Detaljer:
Vandtæt overtræk til til rygsække på 50 – 75 liter
Tapede sømme giver et helt tæt overtræk
Justerbar elastik i kanten
Ekstra velcrosikring i alle 4 hjørner, så overtrækket kan spændes ekstra godt fast i hårdt vejr
Stort reflekstryk på fronten sikrer synligheden i mørke
Vægt: 120 gram
Farve: Sort (Black)
Materiale:
100 % PU coatet polyester
PFC-frit materiale

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Raincover L 50-75 ltr. Sort (Black) | Tilbehør Til Rygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: