Tilbud

Tasker Asivik Raincover 20 – 35 liter Gul (Yellow) | Regnslag Til Rygsække

DKK 171.03 DKK 81.12

Effektiv regnovertræk til hverdagsrygsække Asivik Raincover S er et effektivt regnovertræk til din rygsæk, der sikre, at dine uundværlige daglige arbejdsre…

Varenummer: YRR14.CV614666 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Effektiv regnovertræk til hverdagsrygsække
Asivik Raincover S er et effektivt regnovertræk til din rygsæk, der sikre, at dine uundværlige daglige arbejdsredskaber ligger tørt og sikkert i rygsækken, når du cykler til og fra job og studie og den største trussel for bøger og laptop en kraftig byge. uanset hvad vejrguderne smider efter dig.
Asivik regnovertrækket er fremstillet i coatet polyester og alle sømme er tapede, så overtrækket er helt vandtæt. Materialet er frit for PFC og andre hormoinforstyrrende stoffer.
Overtrækket passer til en rygsæk på 20-35 liter og holdes godt på plads af en elastisk snøre i kanten, der holder overtrækket tæt til rygsækken. Er du ude i rigtigt hårdt vejr, er der hvert hjørne en velcrostrop, der sikrer, at overtrækket sidder fast selv i en hård storm.
Regnovertrækket kommer i en lille pakpose, der sidder fast på selve overtrækket, så du hurtigt kan pakke dit overtræk sammen. Sammenpakket fylder det ikke mere end et æble.
Synligeden sikres af den trafiksikre farve og det reflekterende logo, der giver god synlighed i både morgentrafikken og sidst på dagen.
Alt i alt er Asivik Raincover S et effektivt regnovertræk, der passer godt på din rygsæk og indholdet, uanset hvad vejrguderne smider efter dig.
Detaljer:
Vandtæt overtræk til rygsæk
Tapede sømme
Justerbar elastik i kanten
Ekstra velcrosikring i alle 4 hjørner, til fastspænding i rigtigt hårdt vejr
Stort reflekstryk på fronten og trafiksikker farve sikrer synligheden i mørke
Passer til rygsække i størrelse 20 – 35 liter
Vægt: 80 gram
Farve: Gul (Yellow)
Materiale:
100 PU coatet polyester
PFC-frit

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Raincover 20 – 35 liter Gul (Yellow) | Regnslag Til Rygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: