Tilbud

Tasker Asivik DrybagII 35 Ltr. | Drybags Og Pakkeposer

DKK 295.41 DKK 162.24

Rummelig drybag med vindue Stor og rummelig, men stadig let og kompakt er nøgleordene for den største drybag i Ultralight serien fra Asivik. Med et ru…

Varenummer: YRR14.CV614727 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Rummelig drybag med vindue
Stor og rummelig, men stadig let og kompakt er nøgleordene for den største drybag i Ultralight serien fra Asivik.
Med et rumindhold på 35 liter, er denne vandtætte pose stor nok til selv den største sovepose eller et oplagt valg til, at pakke alt dit tørre skiftetøj til en uge i kajak eller kano. På vandreture med mindre rygsæk f.eks. på Caminoen eller på dagsture kan denne drybag også anvendes som packliner så din rygsæk bliver helt vandtæt.
Posen er designet med rund bund, så du har bedre plads og nemmere ved, at ”proppe” større ting som f.eks. en sovepose ned i pakposen.
En anden god feature ved denne Drybag er det isatte klare PU-panel, der fungerer som vindue og giver dig et hurtigt og nemt overblik over indholdet i posen.
Detaljer:
Volumen: 35 liter
Mål i cm: L60 x Ø31
Vægt: 140 gram
Unik produktion, der sikrer at din Drybag UL kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge
Indsat PU vindue, der sikrer godt overblik over posens indhold. Brugen af PU sikrer i modsætning til PVC, der bruges i traditionelle løsninger, at vinduet ikke bliver gult og uklart med tiden.
Derudover kan PU tåle frost og er langt mindre belastende for miljøet
Materialeinformation:
Asivik DryCompression er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige, at 9.000 meter af den fiber, der er anvendt, vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt.
Dette sikrer, at drybagen er både slidstærk og ultralet. Drybagen er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU-laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU-film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminatproces er en meget høj slidstyrke, der sikrer, at Compression’s TPU-laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags, hvor PU-laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag, og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand, er elimineret.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik DrybagII 35 Ltr. | Drybags Og Pakkeposer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: