Tilbud

Tasker Asivik Drybag 20 liter | Drybags Og Pakkeposer

DKK 326.51 DKK 148.72

20 liter drybag med vindue Let og robust drybag på 20 liter, der er perfekt til at holde større ting tørre og samtidig vil pakke let, kompakt og vandtæt f.eks. i kajakken, til et tørt sæt tøj i rygsækken p…

Varenummer: YRR14.CV614721 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

20 liter drybag med vindue
Let og robust drybag på 20 liter, der er perfekt til at holde større ting tørre og samtidig vil pakke let, kompakt og vandtæt f.eks. i kajakken, til et tørt sæt tøj i rygsækken på vandreturen eller simpelthen som den ekstra sikkerhed for en tør sovepose.
Posen er designet med rund bund, så du har bedre plads og nemmere ved, at ”proppe” større ting som f.eks. en sovepose ned i pakposen.
En anden god feature ved denne drybag er det isatte klare PU-panel, der fungerer som vindue og giver dig et hurtigt og nemt overblik over indholdet i posen. Brugen af PU sikrer i modsætning til PVC, der bruges i traditionelle løsninger, at vinduet ikke bliver gult og uklart med tiden. Derudover kan PU tåle frost og er langt mindre belastende for miljøet
Detaljer:
Unik produktion, der sikrer at din Drybag UL kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge
Indsat PU vindue, der sikrer godt overblik over posens indhold
Materiale: 70 denier TPU nylon
Volumen: 20 liter
Mål i cm: 58 x Ø25
Vægt: 114 gram
Materialeinformation:
Asivik DryCompression er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige, at 9.000 meter af den fiber, der er anvendt, vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt.
Dette sikrer, at drybagen er både slidstærk og ultralet. Drybagen er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU-laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU-film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminatproces er en meget høj slidstyrke, der sikrer, at Compression’s TPU-laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags, hvor PU-laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag, og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand, er elimineret.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Drybag 20 liter | Drybags Og Pakkeposer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: