Tilbud

Tasker Asivik Drybag 15 liter | Drybags Og Pakkeposer

DKK 229.84 DKK 141.96

Super let drybag på 15 liter Perfekt til det tørre skiftetøj på en weekend eller til opdeling af tøjet i rygsæk eller kajak på længere ture, hvis du ikke vil pakke…

Varenummer: YRR14.CV614723 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Super let drybag på 15 liter
Perfekt til det tørre skiftetøj på en weekend eller til opdeling af tøjet i rygsæk eller kajak på længere ture, hvis du ikke vil pakke alt sammen i en stor pose, men gerne vil have lidt bedre overblik, eller af pakke hensyn har behov for, at kunne stuve tingene lidt bedre sammen med flere mindre enheder.
Posen er designet med rund bund, så du har bedre plads og nemmere ved, at ”proppe” større ting som f.eks. en fleece eller bukser ned i pakposen.
En anden god feature ved denne drybag er det isatte klare PU-panel, der fungerer som vindue og giver dig et hurtigt og nemt overblik over indholdet i posen. Brugen af PU sikrer i modsætning til PVC, der bruges i traditionelle løsninger, at vinduet ikke bliver gult og uklart med tiden. Derudover kan PU tåle frost og er langt mindre belastende for miljøet.
Detaljer:
Unik produktion, der sikrer at din Drybag UL kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge
Indsat PU vindue, der sikrer godt overblik over posens indhold
Materiale: 70 denier TPU nylon
Volumen: 15 liter
Mål i cm: 58 x Ø21
Vægt: 90 gram
Materialeinformation:
Asivik DryCompression er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige, at 9.000 meter af den fiber, der er anvendt, vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt.
Dette sikrer, at drybagen er både slidstærk og ultralet. Drybagen er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU-laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU-film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminatproces er en meget høj slidstyrke, der sikrer, at Compression’s TPU-laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags, hvor PU-laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag, og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand, er elimineret.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Drybag 15 liter | Drybags Og Pakkeposer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: