Tilbud

Tasker Asivik Cube M | Drybags Og Pakkeposer

DKK 227.14 DKK 148.72

Miljørigtig opbevaring Asivik Cubes er geniale til, at holde styr på tøj o.a. når du rejser. Derudover hjælper de praktiske Cubes dig til effektivt, at udnytte pladsen i rygsækken eller kufferten, da tø…

Varenummer: YRR14.CV614710 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Miljørigtig opbevaring
Asivik Cubes er geniale til, at holde styr på tøj o.a. når du rejser.
Derudover hjælper de praktiske Cubes dig til effektivt, at udnytte pladsen i rygsækken eller kufferten, da tøjet fra at være en stor bunke forvandles til en række praktiske klodser, der nemt og effektivt pakkes ned.
Asivik Cubes er fremstillet i samme lette og vandtætte materiale som vores vandtætte pakposer og forsynet med vandafvisende lynlås. De er derfor udover rejsebrug også velegnet til både vandre- og kajakturen Asivik Cube M er en mindre og super handy moderne pakpose, der har en række praktiske anvendelser.
Den er ideel rejsebrug til f.eks. T-shirts, sokker og andet mindre beklædning, men er også praktisk til mange andre gøremål – brug den f.eks. til at holde styr på indholdet i pusletasken, Vinduet i klart matiale gør det nemt og enkelt, at overskue indholdet, så du altid har styr på, hvor din yndlings T-shirt befinder sig.
Bonusinfo:
Kan lige holde styr på en uges aftensmad = 7 poser Real/Trek’n’Eat, en lang ske og et par små poser salt/sukker/andre krydderier.
Detaljer:
Praktisk pakpose – perfekt til sokker, T-shirts, shorts m.m.
”Vindue” i front sikrer overblik
Bærehåndtag
Vandafvisende lynlås
Låg i net sikrer overblik
Bærehåndtag
Mål i cm: 23,5 x 16 x 12
Volumen: ca. 5 liter
Vægt: ca. 70 gram
Produktinfo:
Asiviks rejseudstyr er lavet af overskudsmaterialer fra produktionen af vores selvoppustelige underlag. Tidligere blev disse materialer kasseret, men nu bruges de til at producere små fikse rejse-dimser, der gør dine rejser lidt nemmere – på den måde er vi sammen med til at mindske meningsløst ressourcespild.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Cube M | Drybags Og Pakkeposer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: