Tilbud

Tasker Asivik Compression Drybag 7 liter | Drybags Og Pakkeposer

DKK 229.84 DKK 141.96

Vandtæt opbevaring med kompression Unik vandtæt kompressionspose, hvor du presser luften ud gennem en ventil på siden, mens du komprimerer indholdet. Du undgår dermed de problemer, som du typisk vil opleve med de fleste andre kompressionsposer (bå…

Varenummer: YRR14.CV614713 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Vandtæt opbevaring med kompression
Unik vandtæt kompressionspose, hvor du presser luften ud gennem en ventil på siden, mens du komprimerer indholdet.
Du undgår dermed de problemer, som du typisk vil opleve med de fleste andre kompressionsposer (både vandtætte og ikke vandtætte), nemlig, at de bliver til runde hårde kugler, når de bliver komprimeret. Runde hårde kugler passer ikke særligt ned i en rygsæk, da de skaber en masse små hulrum, der kan være svære at udnytte.
Med Asivik DryCompression kan komprimerede pose, få lige præcis den form du har brug for. Da den komprimerede pose stadig er blød, er den nem at pakke og du kan udnytte rygsækkens form fuldt ud.
Asivik DryCompression på 7 liter er oplagt at bruge til voluminøs varmebeklædning som fleece & dunjakke eller til at holde en kompakt sommersovepose tør.
Detaljer:
Unik produktion, der sikrer at din CompressionII kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge
Unik 100 % vandtæt ventil
Volumen: 7 liter
Mål i cm: 45 x Ø17
Vægt: 64 gram
Materialeinformation
Asivik DryCompression er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige, at 9.000 meter af den fiber, der er anvendt, vejer 70 gram.
Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt. Dette sikrer, at drybagen er både slidstærk og ultralet. DryCompression er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU-laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU-film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminatproces er en meget høj slidstyrke, der sikrer, at Compression’s TPU-laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags, hvor PU-laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag, og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand, er elimineret.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Compression Drybag 7 liter | Drybags Og Pakkeposer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: