Tilbud

Tasker Asivik Compression Drybag 15 liter | Drybags Og Pakkeposer

DKK 357.60 DKK 162.24

Hold dine ting tørre og få dem til at fylde minimalt Unik vandtæt kompressionspose, hvor du presser luften u…

Varenummer: YRR14.CV614714 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Hold dine ting tørre og få dem til at fylde minimalt
Unik vandtæt kompressionspose, hvor du presser luften ud gennem en ventil på siden, mens du komprimerer indholdet.
Du undgår dermed de problemer, som du typisk vil opleve med de fleste andre kompressionsposer (både vandtætte og ikke vandtætte), nemlig, at de bliver til runde hårde kugler, når de bliver komprimeret. Da runde hårde kugler skaber en masse små hulrum, når de pakkes ned i rygsækken, og det er derfor en løsning, der reelt ikke er særlig hensigtsmæssig.
Med Asivik DryCompression kan den komprimerede pose, derimod få lige præcis den form du har brug for. Og da den komprimerede pose stadig er blød, er den nem at pakke og du kan udnytte rygsækkens form fuldt ud.
Asivik DryCompression på 15 liter er oplagt, at bruge til voluminøs varmebeklædning som fleece & dunjakke eller til at komprimere en 3-sæsoners sovepose og holde den tør.
Detaljer:
Unik produktion, der sikrer at din CompressionII kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge
Unik 100 % vandtæt ventil
Lille bærehåndtag i bunden
Volumen: 15 liter
Mål i cm: 58 X Ø21
Vægt: 92 gram
Materialeinformation:
Asivik DryCompression er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige, at 9.000 meter af den fiber, der er anvendt, vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt.
Dette sikrer, at drybagen er både slidstærk og ultralet. DryCompression er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU-laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU-film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminatproces er en meget høj slidstyrke, der sikrer, at Compression’s TPU-laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags, hvor PU-laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag, og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand, er elimineret.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Compression Drybag 15 liter | Drybags Og Pakkeposer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: