Tilbud

Tasker Asivik Allday rygsæk 25 ltr Sort (Black) | Hverdagsrygsække

DKK 648.96 DKK 439.40

Klar til urbane eventyr Asivik Allday er en topfunktionel allround rygsæk, der vil være en trofast følgesvend til både dit hverdagsliv og på aktive urbane eventyr verden rundt. Mange detaljer – let at bruge Rygsækkens hovedrum …

Varenummer: YRR14.CV614562 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Klar til urbane eventyr
Asivik Allday er en topfunktionel allround rygsæk, der vil være en trofast følgesvend til både dit hverdagsliv og på aktive urbane eventyr verden rundt.
Mange detaljer – let at bruge
Rygsækkens hovedrum rummer 25 ltr. og er forsynet med en indvendig foret og ”padded” beskyttelseslomme til en 13” bærbar.
Der er nem adgang til rygsækkens ekstra rum, der åbnes med dobbelt lynlås. Rummet er tænkt til organisering af de daglige sager, du gerne vil kunne komme nemt til. Om det er en pakke kleenex, tyggegummi, en powerbank eller en buff, hue og handsker.
Yderste er der en stor strækbar bælg-lomme, der til hverdag er ideel til ekstra indkøb, vådt træningstøj el.lign. og til turbrug perfekt til den ekstra trøje du enten gerne vil have ved hånden til pauserne eller er startet i og undervejs har brug for at smide.
På siderne har Allday to gode strækbare lommer, der kan rumme en Nalgene drikkeflaske eller en lille thermokande med morgenkaffen. Rygsækken er forsynet med refleksdetaljer, der giver god synlighed i den mørke tid.
God bærekomfort
Rygsækkens bærekomfort sikres af paneler med EVA skum på ryg og skulderstropper, der aflaster og giver ekstra komfort.
Det gode fit til kroppen sikres af hofterem, der hjælper dig til at holde rygsækken på plads og tæt på kroppen, især vigtigt hvis du er ude og vandre eller er på cykel.
Alt i alt er Asivik Allday et super valg, uanset om du pendler til jobbet på cykel, i bil eller med toget, er på storbyferie eller vandrer i bjergene.
NB:
Du kan med fordel tilkøbte et regnslag til rygsækken. Asivik regnslag til rygsækken fås enten i en trafik sikker gul farve eller i en diskret sort med refleks.
Detaljer:
Velsiddende rygsæk til hverdagsbrug
Volumen: 25 ltr.
Yderst en lomme til vådt tøj med drænhul i bunden
Lille foret lomme til solbriller eller mobil (kan rumme en Iphone11) Snoren fra lynlåsen kan hægtes fast i aluspændet, så rummet er ”tyverisikret”
Øverst har vi 2 stropper det strammer din rygsæk ind, så den holdes tæt til kroppen – også når den ikke er fyldt helt op. Spænderne er et hook buckle i aluminium
På stropper og ryg er der paneler med EVA skum, der gør tasken dejlig behagelig at bære
En brystrem holder sammen med en rem i livet/over hoften tasken godt på plads
Reflekser sikrer din sikkerhed og synlighed i den mørke tid.
I bunden er der en lomme, hvor du kan placere dit regnslag til rygsækken (købes særskilt)
Vægt: 660 gram
Farve: Sort (Black)
Materiale:
Ydermateriale: 600 denier diamond ripstop polyester (genanvendt)
For: 210 denier polyester (genanvendt)
Lynlåse: YKK

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tasker Asivik Allday rygsæk 25 ltr Sort (Black) | Hverdagsrygsække”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: