Tilbud

Herre|Dame Warmpeace Teddy skiluffe Sort (Black | Brown) | Handsker

DKK 1200.58 DKK 507.00

Ekstra varme skiluffer til kolde fingre eller kolde skidage Warmpeace Teddy er en velsiddende og varm skiluffe, der – som alle produkter fra Warmpeace – er…

Varenummer: YRR14.CV614286 Kategorier: , , , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Ekstra varme skiluffer til kolde fingre eller kolde skidage
Warmpeace Teddy er en velsiddende og varm skiluffe, der – som alle produkter fra Warmpeace – er gennemarbejdet i den mindste detalje.
Teddy luffen er naturligvis også gennemtestet på Tjekkiets mest snesikre pister i Krkonoše-bjergene, så funktion og holdbarhed lever fuldt op til den kvalitet, du forventer, når du investerer i et kvalitetsprodukt fra Warmpeace.
Teddy er syet med udvendige sømme, så du får den bedst mulige pasform, komfort og ikke mindst et super greb om skistavene. Den har ekstra længde, går højt op på underarmen og kan spændes tæt til, så den fungerer som snelås og du hverken får sne i handske eller jakke, uanset hvor meget pudder du kører i.
Luffen er fremstillet vindtæt Shell-Tec, der yderligere har fået en DWR (Durable Water Repellent) behandling, så den er ekstra kraftigt vandafvisende, så du har tørre og varme hænder og fingre, uanset om du kører i tåge, tøsne eller frostvejr.
Håndfladen er forstærket med imprægneret læder for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke.
Teddy er isolereret med varmt, blødt Primaloft, der har en dunlignede følelse og bevarer sine isolerende egenskaber selv i våd / fugtig tilstand.
Luffen er forsynet med en stor løkke, der både hjælper dig til at trække den over jakken og en eventuel inderhandske på de ekstra kolde dage. Løkken fungerer også perfekt, når du skal hænge dine luffer til tørre, så de er klar til næste dags skiløb.
TIP
: Invester evt. i en minikarabin eller to – den er genial og nærmest uundværlig, når du skal hænge handskerne op om aftenen.
Alt i alt er Warmpeace Teddy et par lækre og gennemarbejdede skiluffer, der som alle Warmpeace produkter giver masse af ”Value For Money” uanset om du bruger dem på pisterne, til en kold kælketur eller når der skal hugges brænde til brændeovnen i ødegården!!!
Luffe eller handske??
Det er ofte spørgsmålet, om du skal vælge en skihandske eller en skiluffe, når du skal afsted på skiferie. Generelt giver handsker lidt bedre fingerfornemmelse og greb, men fryser du ofte om fingrene, kan du med fordel vælge luffen, da luffer generelt er varmere, fordi fingrene vil varme hinanden. Der er også i luffen lidt bedre plads til en inderhandske, hvis du vil beskytte fingrene med et ekstra lag.
Detaljer:
Gennemarbejdet skiluffe
Stor strop til udhæng eller hjælp til at trække handsken
Kan spændes ind over håndryg
Snelås
Udvendige sømme
Materiale:
Shell-tec
Håndflade i imprægneret læder
Farve: Sort (Black / Brown)
Forlæng levetiden på dine luffer
Når du køber et par lækre skiluffer, bør du passe på dem. Det gør du bedst med Hestra læder-balsam, der påføres med en pudseklud eller fingrene og gnides ind til læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker og give dem markant længere levetid.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Warmpeace Teddy skiluffe Sort (Black | Brown) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: