Tilbud

Herre|Dame Warmpeace Grym skihandske Sort (Black | Brown) | Handsker

DKK 1050.50 DKK 507.00

Gennemarbejdet skihandske Warmpeace Grym er en velsiddende og varm skihandske, der – som alle produkter fra Warmpeace – er gennemarbejdet i den mindste detalje. G…

Varenummer: YRR14.CV614239 Kategorier: , , , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Gennemarbejdet skihandske
Warmpeace Grym er en velsiddende og varm skihandske, der – som alle produkter fra Warmpeace – er gennemarbejdet i den mindste detalje.
Grym handsken er naturligvis også gennemtestet på Tjekkiets mest snesikre pister i Krkonoše-bjergene, så funktion og holdbarhed lever fuldt op til den kvalitet, du forventer, når du investerer i et kvalitetsprodukt fra Warmpeace.
Handsken er syet med udvendige sømme, så du får den bedst mulige pasform, komfort og ikke mindst et super greb om skistavene. Den har ekstra længde, går højt op på underarmen og kan spændes tæt til, så den fungerer som snelås og du hverken får sne i handske eller jakke, uanset hvor meget pudder du kører i.
Handsken er fremstillet vindtæt Shell-Tec, der yderligere har fået en DWR (Durable Water Repellent) behandling, så den er ekstra kraftigt vandafvisende, så du har tørre og varme hænder og fingre, uanset om du kører i tåge, tøsne eller frostvejr.
Håndflade, fingre og fingerspidser er forstærket med imprægneret læder for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke.
Grym er isolereret med varmt og blødt pilefleece, der giver en super isolation.
Handsken er forsynet med en stor løkke, der både hjælper dig til at trække den over jakken og en eventuel inderhandske på de ekstra kolde dage og giver godt greb i handsken, når du har kolde fingre eller har fået handsken på den ene hånd. Løkken fungerer også perfekt, når du skal hænge dine handsker til tørre, så de er klar til næste dags skiløb.
TIP
: Invester evt. i en minikarabin eller to – den er genial og nærmest uundværlig, når du skal hænge din handsker op om aftenen.
Alt i alt er Warmpeace Grym et par lækre og gennemarbejdede skihandsker, der som alle Warmpeace produkter giver masser af ”Value For Money”, uanset om du bruger dem på pisterne, til en kold kælketur eller når der skal hugges brænde til brændeovnen i ødegården!!!
Detaljer:
Gennemarbejdet skihandske
Stor strop til udhæng eller hjælp til at trække handsken
Kan spændes ind over håndryg
Snelås
Udvendige sømme
Materiale:
Shell-tec (DWR-behandlet)
Håndflade i imprægneret læder
Farve: Sort (Black / Brown)
Forlæng levetiden på dine handsker
Når du køber et par lækre skihandske, bør du passe på dem. Det gør du bedst med Hestra læder-balsam, der påføres med en pudseklud eller fingrene og gnides ind til læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker og give dem markant længere levetid.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Warmpeace Grym skihandske Sort (Black | Brown) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: