Tilbud

Herre|Dame Trekking Temperate Cushion Crew Sok Grå | Strømper

DKK 253.50 DKK 175.76

Perfekte vandresok til de køligere halvår i norden THERM-IC Trekking Temperate Cushion Crew er den ultimative vandresok til når temparuren ligger mellem -5 og 10 grader. Med dens bløde og åndbare stof sikrer den maksimal kom…

Varenummer: YRR14.CV614437 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Perfekte vandresok til de køligere halvår i norden
THERM-IC Trekking Temperate Cushion Crew er den ultimative vandresok til når temparuren ligger mellem -5 og 10 grader. Med dens bløde og åndbare stof sikrer den maksimal komfort på dine vandreture. Den er designet med en forstærket tå og hæl for at sikre holdbarheden, mens den også er udstyret med bløde polstringer, der giver øget komfort til dine fødder, når du bevæger dig gennem ujævnt terræn.
Trekking Temperate Cushion Crew sokken er udstyret med THERM-IC’s innovative varmeteknologi, der i kraft af sin materialesammensætning af naturlige og syntetiske fibre (Merinould, Pure-Ic Polymide) holder dine fødder varme og tørre når temperaturen dykker aktiviteten er høj.
Det polstrede design giver ekstra støtte til dine fødder og forhindrer træthed og ubehag, mens du bevæger dig gennem terrænet. Det er den perfekte sok til vandrere, der søger både komfort og ydeevne.
Detaljer:
Sok designet til vandring i vinterhalvåret i temperaturer mellem -5 og 10 grader
Innovativ materiale sammensætning holder fødderne varme og tørre
Åndbar
Hurtigtørrende
Anti odour behandling som modvirker dårlig lugt
Farve: Grå
Materiale: 44% Polyamide (of which 6% Pure-Ic), 24% Polyester (Coolmax Eco Made), 19% Merino wool, 10% Polypropylene, 3% Elastane

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Trekking Temperate Cushion Crew Sok Grå | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: