Tilbud

Herre|Dame Sidas 3Feet Outdoor High indlægssål | Såler Og Snørebånd

DKK 500.24 DKK 256.88

Indlægssål med ekstra god støtte og høj svang Sidas 3Feet Outdoor High indlægssål gør komforten i dine vandresko og støvler markan bedret…

Beskrivelse

Indlægssål med ekstra god støtte og høj svang
Sidas 3Feet Outdoor High indlægssål gør komforten i dine vandresko og støvler markan bedret!!
Desværre er det et faktum, de fleste producenter af fodtøj i deres sko og støvler anvender en let sål, der ikke giver speciel god støtte under foden.
De allerfleste har derfor glæde af en god indlægssål, der giver ekstra god støtte til hele foden.
3Feet Outdoor sålerne fra franske Sidas er lavet med tre mål for øje: absorbere stød, forhindre skader og forhindre vabler. Dette opnås gennem en øget stabilisering af foden med den støbte EVA-skal, der støtter op om foden og holder den på plads.
Når foden holdes bedre på plads, mindskes over-pronation, der er den hyppigste årsag til problemer med fødder og knæ og risikoen for både at vrikke om på foden og for at få vabler reduceres. Derudover giver støtte under hele foden en bedre kropsholdning, der mindsker belastningen på knæ og ryg.
Sålens stødabsorberende lag i Eco Ortholite er fyldt med små huller, der forbedrer luftcirkulationen og giver et bedre klima i dit fodtøj.
Toppen af sålen er lavet med bambusfibre, der fra naturens side er antibakterielle og derfor er et fantastisk middel i kampen mod sure tær.
Specielt til dig med høj svang
Denne model er specielt udviklet til dig der har en høj svang. Har du en høj svang, har du glæde af en sål, der giver ekstra støtte under foden. Når du har høj svang, kommer der ekstra tryk på hælen. Sålen har derfor en ekstra stor gelpude under hælen, så du får ekstra stødabsorbering, hvor der er mest tryk på foden.
Detaljer:
Indlægssål specielt til dig, der har høj svang
Gelpude under hælen
Antibakteriel top belægning i bambus mindsker lugtgener
Ekstra god luftcirkulation og ventilation
Svanghøjde 34 mm
Vægt: 110 gram (str. M)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Sidas 3Feet Outdoor High indlægssål | Såler Og Snørebånd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: