Tilbud

Herre|Dame Sidas 3Feet Low indlægssål | Såler Og Snørebånd

DKK 500.24 DKK 256.88

Indlægssål med 28 mm svanghøjde Sidas 3Feet Low indlægssål gør alle dine sko og støvler bedre. Sålen giver ekstra støtte og …

Beskrivelse

Indlægssål med 28 mm svanghøjde
Sidas 3Feet Low indlægssål gør alle dine sko og støvler bedre. Sålen giver ekstra støtte og stabiltet i fodtøjet.
Desværre er det et faktum, de fleste producenter af fodtøj i deres sko og støvler anvender en let sål, der ikke giver speciel god støtte under foden.
De allerfleste har derfor glæde af en god indlægssål, der giver ekstra god støtte til hele foden.
Sålerne fra franske Sidas er lavet med tre mål for øje: absorbere stød, forhindre skader og forhindre vabler. Dette opnås gennem en øget stabilisering af foden med den indlagte EVA-skal, der støtter op om foden og holder den på plads.
Når foden holdes bedre på plads, mindskes pronationen, der er den hyppigste årsag til problemer med fødder og knæ. Samtidig mindskes risikoen for både at vrikke om på foden og for at få gnidningsvabler, da foden med en god indlægssål i vandrestøvlen eller sko simpelthen sidder bedre fast. Endelig giver god støtte under hele foden en bedre kropsholdning, der mindsker belastningen på knæ og ryg.
Sålen er forsynet med en stødabsorberende pude under hælen og fremstillet EVA Eco Ortholite skum, der i sig selv virker aflastende. Sålen er fyldt med små huller, der forbedrer luftcirkulationen og giver et bedre klima i dit fodtøj.
Som en ekstra bonus er toppen af sålen beklædt med bambusfibre, der fra naturens side er antibakterielle og derfor er et fantastisk middel i kampen mod sure tær.
Specielt til dig med lav svang
Sidas 3Feet Low er specielt udviklet til dig, der har en lav svang og derfor behov for en sål der giver lavere svangstøtte. Den ekstra stødabsorberende pude under hælen er også lidt lavere, så du ikke får for stort ”fald” og tryk på forfoden.
Detaljer:
Indlægssål specielt til dig, der har ”lav” svang
Stødabsorberende EVA pude under hælen
Antibakteriel top belægning i bambus mindsker lugtgener
Ekstra god luftcirkulation og ventilation
Svanghøjde 28 mm
Vægt: 80 gram (str. M)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Sidas 3Feet Low indlægssål | Såler Og Snørebånd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: