Tilbud

Herre|Dame Sidas 3Feet High indlægssål med forfodspelotte | Såler Og Snørebånd

DKK 375.18 DKK 256.88

Indlægssål med svangstøtte og støtte til nedsunken forfod Sidas 3Feet High indlægssål gør alle dine sko og støvler bedre!! Desværre er det et faktum, de fleste producenter af fodt…

Beskrivelse

Indlægssål med svangstøtte og støtte til nedsunken forfod
Sidas 3Feet High indlægssål gør alle dine sko og støvler bedre!!
Desværre er det et faktum, de fleste producenter af fodtøj i deres sko og støvler anvender en let sål, der ikke giver speciel god støtte under foden.
De allerfleste har derfor glæde af en god indlægssål, der giver ekstra god støtte til hele foden.
Sålerne fra franske Sidas er lavet med tre mål for øje: absorbere stød, forhindre skader og forhindre vabler.
Dette opnås gennem en øget stabilisering af foden med den indlagte EVA-skal, der støtter op om foden og holder den på plads.
Når foden holdes bedre på plads, mindskes pronationen, der er den hyppigste årsag til problemer med fødder og knæ. Samtidig mindskes risikoen for både at vrikke om på foden og for at få gnidningsvabler, da foden med en god indlægssål i vandrestøvlen eller sko simpelthen sidder bedre fast. Endelig giver god støtte under hele foden en bedre kropsholdning, der mindsker belastningen på knæ og ryg.
Sålen er forsynet med en stødabsorberende pude under hælen og fremstillet EVA Eco Ortholite skum, der i sig selv virker aflastende. Sålen er fyldt med små huller, der forbedrer luftcirkulationen og giver et bedre klima i dit fodtøj.
Som en ekstra bonus er toppen af sålen beklædt med bambusfibre, der fra naturens side er antibakterielle og derfor er et fantastisk middel i kampen mod sure tær.
Sidas 3Feet High er specielt udviklet til dig der har en høj svang. Har du en høj svang, har du glæde af en sål, der giver ekstra støtte under foden. Når du har høj svang, kommer der ekstra tryk på hæl og forfod. Sålen har derfor en ekstra tyk forfodspude samt en stor gelepude under hælen, så du får ekstra stødabsorbering i trykzonerne.
Yderligere er sålen forsynet med forfodspelotte, der ved nedsunken forfod løfter grundleddene på de 3 midterste tæer og bringer foden i en normal position og aflastende de smerter og andre gener som du kan få af en nedsunken forfod.
Detaljer:
Indlægssål specielt til dig, der har høj svang
Stødabsorberende EVA pude under hælen
Antibakteriel top belægning i bambus mindsker lugtgener
Ekstra god luftcirkulation og ventilation
Svanghøjde 34 mm
Vægt: 110 gram (str. M)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Sidas 3Feet High indlægssål med forfodspelotte | Såler Og Snørebånd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: