Tilbud

Herre|Dame Hestra Wakayama skiluffe Grøn|Brun (Green | Brown | Handsker

DKK 976.82 DKK 581.36

Lækker og ekstra varm skiluffe i læder Hestras Wakayama er en retro-inspireret skiluffe, der er en del af Hestras Alpine Pro kollektion. Alpine Pro kollektion, er designet til freeridere, skiinstruktører, bjergguider og andre, der stiller stor…

Varenummer: YRR14.CV614267 Kategorier: , , , , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Lækker og ekstra varm skiluffe i læder
Hestras Wakayama er en retro-inspireret skiluffe, der er en del af Hestras Alpine Pro kollektion.
Alpine Pro kollektion, er designet til freeridere, skiinstruktører, bjergguider og andre, der stiller store krav til udstyret og bruger det hårdt. Wakayama er varm og derfor et oplagt valg til de allerkoldeste skidage som f.eks. Val Thorens i januar eller Hemsedal i julen.
Ekstra varm
Den ekstra varme kommer dels fra konstruktionen som luffe, der sikrer at fingrene varme hinanden, men først og fremmest er det, der gør Wakayama ekstra varm, kombinationen af Primaloft i yderluffen og en varm og tyk liner i terry-uld, der sikrer, at du har varme fingre selv på kolde skidage i januar.
Bruger du Wakayama på varme skidage som f.eks. gletcher-ski i uge 42 eller varme og solrige dage i slutningen af sæsonen, kan du fjerne uldlineren og ”nøjes” med yderluffen.
Perfekt materiale og gode detaljer
Wakayama er fremstillet i 100% rent okselæder, der er tæt på det perfekt materiale til skihandsker / luffer, da det giver et godt greb og ånder godt og samtidig er isolerende og meget holdbart. Endelig bliver pasformen i brug fantastisk da læderet tilpasse sig hånden.
Derudover har luffen naturligvis alle de mange detaljer og funktioner, der gør den til det optimale valg, hvis du udfordrer dig selv og dit skiløb i offpisten eller simpelthen vil have det bedste på markedet.
Omkring håndleddet sørger en neoprenmanchet for, at luffen sidder godt og tæt.
Yderligere kan luffen justeres ved brug af et stykke paracord-line over håndleddet. Perfekt hvis du enten på de kolde dage har brug for plads til en ekstra tynd liner eller på de varme skidage bruger Wakayama uden terry-uld lineren.
Endelig er luffens forsynet med Hestras fangremme, der holder styr på skilufferne, når du skal fotografere, tale i telefon på pisten eller…
Alt i alt en par super lækre skiluffer til dig, der bruger dine luffer gennem en hele sæson og derfor stiller store krav til holdbarhed, mulighed for regulering af isoleringen og ønsker en perfekt pasform…
Detaljer:
PFC-fri
Materiale: Ydermateriale: Imprægneret okselæder
Liner: Wool Terry (100% uld)
Isolering: Primaloft Gold blød polyester, der både er varm, åndbar og isolerende i våd tilstand
Paracord-justering ved håndled
Neopren-manchetter
Hestra "handcuffs", som kan fæstne handskerne til håndleddet
Farve: Grøn/Brun (Green / Brown
Imprægnering og vedligeholdelse:
Når du køber et par så lækre luffer som Wakayama, bør du passe på dem.
Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber.
Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides ind til læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine luffer.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Wakayama skiluffe Grøn|Brun (Green | Brown | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: