Tilbud

Herre|Dame Hestra Wakayama skihandske Grøn|Brun (Green | Brown) | Handsker

DKK 919.36 DKK 581.36

Lækker, varm og velsiddende skihandske Hestras Wakayama er en retro-inspireret skihandske og en del af Hestras Alpine Pro kollektion, der er designet til free-ridere, skiinstruktører, bje…

Varenummer: YRR14.CV614259 Kategorier: , , , , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Lækker, varm og velsiddende skihandske
Hestras Wakayama er en retro-inspireret skihandske og en del af Hestras Alpine Pro kollektion, der er designet til free-ridere, skiinstruktører, bjergguider og andre, der stiller store krav til udstyret og bruger det hårdt. Wakayama er varm, velsiddende og et oplagt valg til de krævende skidage i f.eks. Val Thorens eller Skt. Anton.
God varm
Den gode varme kommer fra kombinationen af en yder-handske i skind og en varm og tyk liner i terry-uld, der sikrer, at du har varme fingre selv på kolde skidage i januar.
Bruger du Wakayama på varme skidage som f.eks. gletcher-ski i uge 42 eller varme og solrige dage i slutningen af sæsonen, kan du fjerne uldlineren og ”nøjes” med skindhandsken.
Perfekt materiale og gode detaljer
Wakayama er fremstillet i 100% rent okselæder, der er tæt på det perfekt materiale til skihandsker / luffer, da det giver et godt greb, ånder godt og samtidig er isolerende og meget holdbart. Endelig bliver pasformen i brug fantastisk, da læderet tilpasser sig hånden.
Derudover har handsken naturligvis alle de mange detaljer og funktioner, der gør den til det optimale valg, hvis du udfordrer dig selv og dit skiløb i offpisten eller simpelthen vil have det bedste på markedet.
Omkring håndleddet sørger en neoprenmanchet for at handsken sidder godt og tæt. Yderligere kan handsken justeres ved brug af et stykke paracord-line over håndleddet. Perfekt hvis du enten på de kolde dage har brug for plads til en ekstra tynd liner eller på de varme skidage bruger Wakayama uden terry-uld lineren.
Endelig er handsken forsynet med Hestras fangremme, der holder styr på skihandskerne, når du skal fotografere, tale i telefon på pisten eller…
Alt i alt en par super lækre skihandsker til dig, der bruger dine handsker gennem en hel sæson og derfor stiller store krav til holdbarhed, mulighed for regulering af isoleringen og ønsker en perfekt pasform…
Detaljer:
Velsiddende og ekstra varm skihandske
PFC-fri
Paracord-justering ved håndled
Neopren-manchetter
Hestra "handcuffs", som kan fæstne handskerne til håndledet
Farve: Grøn/Brun (Green / Brown)
Materiale:
Ydermateriale: Imprægneret okseskind
Liner: Wool Terry (100% uld)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Wakayama skihandske Grøn|Brun (Green | Brown) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: