Tilbud

Herre|Dame Hestra Wakayama skihandske Ecocuir Natur (Natural Brown) | Handsker

DKK 1091.74 DKK 581.36

Lækker, varm og velsiddende skihandske i kromfrit læder Hestras Wakayama er en retro-inspireret skiluffe og …

Varenummer: YRR14.CV614270 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lækker, varm og velsiddende skihandske i kromfrit læder
Hestras Wakayama er en retro-inspireret skiluffe og en del af Hestras Alpine Pro kollektion, der er designet til free-ridere, skiinstruktører, bjergguider og andre, der stiller store krav til udstyret og bruger det hårdt. Wakayama er varm og velsiddende og et oplagt valg til de krævende skidage som f.eks. Val Thorens eller Skt. Anton.
God varm
Den gode varme kommer fra kombinationen af en yder-hanske i skind og en varm og tyk liner i terry-uld, der sikrer at du har varme fingre selv på kolde skidage i januar.
Bruger du Wakayama på varme skidage som f.eks. gletcher-ski i uge 42 eller varme og solrige dage i slutningen af sæsonen, kan du fjerne uldlineren og ”nøjes” med skindhandsken.
Perfekt materiale og gode detaljer
Wakayama er fremstillet i Ecocuir, der er 100% rent okselæder, som er garvet uden brug af krom, hvilket også er grunden til at læderet ikke er indfarvet.
Læder er tæt på det perfekt materiale til skihandsker / luffer, da det giver et godt greb og ånder godt, samtidig er det er også isolerende og meget holdbart. Endelig bliver pasformen i brug fantastisk da læderet tilpasse sig hånden.
Derudover har handsken naturligvis alle de mange detaljer og funktioner, der gør den til det optimale valg, hvis du udfordrer dig selv og dit skiløb i offpisten, eller simpelthen vil have det bedste på markedet.
Omkring håndleddet sørger en neoprenmanchet for at luffen sidder godt og tæt. Yderligere kan handsken justeres ved brug af et stykke paracord-line over håndleddet. Perfekt hvis du enten på de kolde dage har brug for plads til en ekstra tynd liner eller på de varme skidage bruger Wakayama uden terry-uld lineren.
Endelig er handsken forsynet med Hestras fangremme, der holder styr på skihandskerne, når du skal fotografere, tale i telefon på pisten eller…
Alt i alt en par super lækre skihandsker til dig, der bruger dine handsker gennem en hele sæson og derfor stiller store krav til holdbarhed, mulighed for regulering af isoleringen og ønsker en perfekt pasform…
Detaljer:
PFC-fri
Materiale: Ydermateriale: Ecocuir kromfrit okselæder
Liner: Wool Terry (100% uld)
Paracord-justering ved håndled
Neopren-manchetter
Hestra "handcuffs", som kan fæstne handskerne til håndleddet
Farve: Natur (Natural brown)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Wakayama skihandske Ecocuir Natur (Natural Brown) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: