Tilbud

Herre|Dame Hestra Tactility Pull Over 5 finger Sort | Handsker

DKK 784.16 DKK 398.84

Genial turhandske med ekstra varme Hestra Tactility Pull Over 5 Finger er en varm og funktionel hverdags- og turhandske, der både giver dig fordelene fra en handske, når d…

Varenummer: YRR14.CV614258 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Genial turhandske med ekstra varme
Hestra Tactility Pull Over 5 Finger er en varm og funktionel hverdags- og turhandske, der både giver dig fordelene fra en handske, når du skal etablere lejr eller rode gear og bremser på cyklen og vermen fra en luffe, når det er koldt.
Når det er ekstra koldt, giver handsken dig god ekstra varme, da ”vindflappen” nemt og hurtigt kan konvertere handsken til en vindtæt luffe, der både beskytter hænderne godt og lader fingrene varme hinanden.
Tactility Pull Over % finger er fremstillet i vindtæt og åndbart materiale og med ekstra Clarino i håndflade, der både giver ekstra slidstyrke og et godt greb
Når du har brug for at have fingrene fri, kan du gemme vindflappen væk i den lille lomme over håndleddet, så den ikke slasker og genere din aktivitet.
Alt i alt et par super handsker og vil du kunne have et par super handsker til alle vinteren og efterårets aktiviteter, så er Hestra Tactility Pull Over det rigtige valg.
Detaljer:
Vindtæt og åndbar
Hestra Tactility Pull Over
Vindflaps omdanner nemt handsken til en varm luffe
Lomme gemmer vindflaps væk, når de ikke er i brug
Clarino forstærkning i håndfladen
Farve: Sort

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Tactility Pull Over 5 finger Sort | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: