Tilbud

Herre|Dame Hestra Monoknit Merino Liner Hvid | Handsker

DKK 486.72 DKK 331.24

Varm og ekstra blød inderhandske i ren merinould Hestra Monoknit Liner er en ekstra blød og lækker inderhandske i merinould, der er lavet til at opgradere og forlænge levetiden på dine Hestra handsker. De fleste…

Varenummer: YRR14.CV614272 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Varm og ekstra blød inderhandske i ren merinould
Hestra Monoknit Liner er en ekstra blød og lækker inderhandske i merinould, der er lavet til at opgradere og forlænge levetiden på dine Hestra handsker.
De fleste af Hestras handsker med udtagelig liner er udgangspunkt forsynet med en liner i polyester, der for de fleste er rigelig varm, men hvis du virkeligt vil forkæle dine hænder eller er du bare lidt af en frossenpind, kan du vælge at udskifte den originale liner med en varmere version i merinould.
En anden fordel ved den udskiftelige liner er, at den forlænger levetiden på dine handsker betydeligt, for mens skal-handsken holder i mange år, kan inder-handsken / lineren blive slidt op, længe før handsken er færdig. Derfor kan du med fordel skifte den originale ud, når den ikke kan mere og dermed give dine yndlings-skihandsker nyt liv.
Hestra Monoknit Liner er strikket i 100% merinould, der er en ekstra blød, lun og lækker uldkvalitet. Den er derfor virkelig behagelig mod huden.
Lineren er forsynet med manchet i fleece og passer godt til de lidt kortere Hestra hansker til outdoorbrug som f.eks. Fält og Highland.
Detaljer:
Uld-liner til Hestra handsker
Materiale: 100 % merinould
Manchetter i fleece
Farve: Hvid

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Monoknit Merino Liner Hvid | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: