Tilbud

Herre|Dame Hestra Heli Ski Wool Liner 5-finger Hvid | Handsker

DKK 454.27 DKK 290.68

Uld Liner til Hestra Army Leather Heli Ski skihandske Hestra Heli Ski Wool Liner er en ekstra varm inderhandske i uld, der er lavet til at opgradere …

Varenummer: YRR14.CV614271 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Uld Liner til Hestra Army Leather Heli Ski skihandske
Hestra Heli Ski Wool Liner er en ekstra varm inderhandske i uld, der er lavet til at opgradere og forlænge levetiden på dine Army Leather Heli Ski 5-fingrede handsker.
Handskerne kommer som udgangspunkt med en liner i polyester, der for de fleste er rigelig varm, men skal du enten stå på ski under virkeligt kolde forhold f.eks. i Skandinavien i julen eller Val Thorens i starten januar eller er du bare lidt af en frossenpind, kan du vælge at udskifte den originale liner med en varmere version i uld.
En anden fordel ved den udskiftelige liner er, at den forlænger levetiden på dine handsker betydeligt, for mens skal-handsken holder i mange år, kan inder-handsken / lineren blive slidt op længe før handsken er færdig. Derfor kan du med fordel skifte den originale ud, når den ikke kan mere og dermed give dine yndlings-skihandsker nyt liv.
Lineren er syet med udvendige sømme for at give den bedste mulige pasform og komfort uden generende syninger direkte mod huden. De er ekstra varme og i 100% uld, der giver en blød og varm fornemmelse mod hånden.
En tynd velcro holder lineren effektivt på plads i skalhandsken.
Detaljer:
Uld-liner til Army Leather Heli Ski skihandske
Materiale: 100 % uld
Velcro holder lineren på plads i handsken
Udvendige sømme for ekstra komfort
Farve: Hvid

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Heli Ski Wool Liner 5-finger Hvid | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: