Tilbud

Herre|Dame Hestra Fält Glove Brun |Sort | Handsker

DKK 861.90 DKK 581.36

Lavet efter vildmarks-ekspertens ønsker Denne nærmest uopslidelige arbejdshandske er udviklet i samarbejde med vildmarks-eksperten Lars Fält, der i mange år har undervist på det svenske forsvars overlevel…

Varenummer: YRR14.CV614254 Kategorier: , , , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Lavet efter vildmarks-ekspertens ønsker
Denne nærmest uopslidelige arbejdshandske er udviklet i samarbejde med vildmarks-eksperten Lars Fält, der i mange år har undervist på det svenske forsvars overlevelsesskole i Nordsverige.
Fält valgte med det samme at prioritere slidstyrke og fleksibilitet, hvilket blandt andet er årsagen til, at handsken er syet med en overdel i kraftigt og imprægneret okselæder, mens håndfladen og øvrige slidpunkter er i imprægneret Army Leather, der er Hestras mest slidstærke læderkvalitet.
Handsken er lige som en ny cykel – de første skrammer gør ondt, men herefter er det bare personlighed og patina, der i virkeligheden gør læderet smukkere.
For at sikre fleksibiliteten, er Fält Glove foret med en udtagelig inderhandske i varm uldfrotté, der er en anelse tykkere på håndryggen end i håndfladen, hvilket giver en gennemtænkt kombination af suveræn isolation og godt greb.
Inderhandsken kan, efter behov, udskiftes med en tynd liner eller forstærkes yderligere med en overtrækshandske, hvilket gør Fält Glove til en af vores mest alsidige handsker.
Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering
Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem.
Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.
Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker.
Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.
Detaljer:
PFC-fri
Lille karabin medfølger, kan bruges når handskerne skal hænge til tørre eller fastgøres på rygsækken
Udvendige sømme giver optimal pasform
Yderhandske: læder / inderhandske: uld
Fält Glove er bygget i skandinavisk okselæder – det kolde og vekslende klima i Skandinavien gør, at dyrene udvikler ekstra tykt og kraftigt skind
Army Leather er special-behandlet gedeskind med markedets højeste slidstyrke
Farve: Brun /Sort

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Fält Glove Brun |Sort | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: